Clanurile care s-au bătut în Pantelimon erau înarmate până în dinți. Arsenalul de arme albe găsit asupra lor

Clanurile care s-au bătut în Pantelimon erau înarmate până în dinți. Arsenalul de arme albe găsit asupra lor

Polițiștii au găsit un adevărat arsenal de arme albe asupra celor implicați în bătaia generală din orașul Pantelimon. Două clanuri s-au încăierat între ele, au distrus mai multe autoturisme, iar scandalul a continuat și la spital.

Polițiștii au găsit asupra celor implicați, arme albe

Polițiștii au găsit asupra celor implicați, arme albe

Sâmbătă dimineață, pe o stradă din orașul Pantelimon, județul Ilfov, a avut loc o încăierare între două familii. Un clan din București ar fi tăbărât cu furci, bâte și săbii peste o altă familie din Pantelimon. Se bănuiește că scandalul ar fi pornit de la o fată. În urma conflictului mai multe persoane au ajuns la spital. Războiul dintre clanuri nu s-a oprit însă pe străzile din Pantelimon și s-a mutat la spitalul unde au fost duși cei răniți.

Clanurile implicate au plecat la luptă și cu macete

Clanurile implicate au plecat la luptă și cu macete

Atacatorii au intrat în spital semănând teroare și distrugând un echipament de la camera de gardă. Polițiștii au intervenit în forță, iar peste 400 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Jandarmi au instituit filtre pentru prinderea celor 16 persoane implicate în altercație. Oamenii legii au reușit să ducă la audieri 12 dintre aceștia. Patru sunt în stare gravă la spital.

Cuțite, macete, pari, bricege

La perchezițiile corporale și ale autoturismelor celor implicați, a fost găsit un adevărat arsenal de arme albe. Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au găsit atât în portbagajele mașinilor cât și asupra membrilor clanurilor , în special cuțite, bricege, inclusiv de mari dimensiuni, macete și pari. În încăierare ar mai fi fost utilizate și furci. În timpul bătăii, un autoturism a fost distrus complet, mai ales cu furcile și cu parii, iar alte mașini parcate pe stradă au fost avariate.

O parte a celor implicați au fost prinși și duși la audieri

O parte a celor implicați au fost prinși și duși la audieri

Unul dintre cei implicați ar fi vrut să-i lovească cu mașina pe rivali. La spital, acolo unde au ajuns atacatorii după 45 de minute de la bătaia de pe străzile Pantelimonului, a fost distrus un monitor de la camera de gardă, au lovit aparatura și un birou.

Unii aveau bricege și cuțite

Unii aveau bricege și cuțite

Reprezentanții Spitalului Pantelimon spun că atacatorii au intrat fără nicio ezitare în spital și își căutau victimele prin fiecare cameră, amenințând, înarmați cu furci și săbii. Ion Vulpoiu, avocatul unuia dintre clanuri, a precizat că ancheta este în desfășurare și că una dintre părți va fi cercetată și pentru tentativă de omor, potrivit Antena 3.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban