Ciucă, votat în unanimitate de conducerea PNL pentru prezidențiale: „Am convingerea că vom reuşi să intrăm în turul doi”

Ciucă, votat în unanimitate de conducerea PNL pentru prezidențiale: „Am convingerea că vom reuşi să intrăm în turul doi”

Biroul Politic Național l-a votat joi, 29 august, în unanimitate, pe Nicolae Ciucă pentru candidatura la prezidențiale. Numirea lui drept candidat PNL are nevoie de aprobarea Consiliului Național al partidului, care ar urma să aibă loc pe 15 septembrie.

Nicolae Ciucă a anunțat în mod oficial că va candida la alegerile prezidențiale FOTO: PNL

Nicolae Ciucă a anunțat în mod oficial că va candida la alegerile prezidențiale FOTO: PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat în mod oficial că va candida la alegerile prezidențiale. „Eu voi fi cel care va candida la președinția României. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru încredere”.

„În Biroul Politic Naţional de astăzi, BPN-ul şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, cu toţi membrii PNL, vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale. Din acest moment, putem spune că PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală, până la finele anului, pe cele două componente, campania pentru prezidenţiale şi pentru parlamentare”, transmis Nicolae Ciucă

 Consiliul Naţional al PNL ar urma să aibă loc pe 15 septembrie. 

Alegerile prezidențiale se desfășoară în două tururi. Primul va avea loc pe data de 24 noiembrie, iar al doilea pe 8 decembrie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 România, chemată să doboare dronele rusești deasupra Ucrainei. Riscăm un război total cu Rusia?