Ciucă îl susține pe Nicușor Dan și Referendumul propus de acesta: „Suntem împreună şi cred că împreună putem să unim Dreapta"

Ciucă îl susține pe Nicușor Dan și Referendumul propus de acesta: „Suntem împreună şi cred că împreună putem să unim Dreapta"

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat că, împreună cu primarul general Nicușor Dan, pot uni forțele de dreapta. Ciucă a anunțat și că susține referendumul propus de Nicușor Dan în Consiliul General al Capitalei.

Nicolae Ciucă dă mâna cu Nicușor Dan în cadrul unui eveniment

Nicolae Ciucă îi este alături lui Nicușor Dan și îl susține

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat miercuri că, împreună cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan , are potențialul de a uni forțele de dreapta din peisajul politic. Ciucă a susținut o conferință de presă comună cu primarul, eveniment la care au participat și mai mulți parlamentari USR.

Suntem împreună şi cred că împreună putem să unim Dreapta", a declarat Nicolae Ciucă , la finalul unei întâlniri cu primarul general la cabinetul său de la Senat.

Întrebat despre modul în care se va realiza unificarea Dreptei, el a răspuns: „Convingându-i pe alegători că există în momentul de faţă un singur partid relevant pe centru-dreapta care poate cu adevărat să intre în competiţie reală cu Partidul Social Democrat şi să câştige. Şi, totodată, am mare încredere că cetăţenii văd care este imaginea reală a celor înscrişi în competiţie şi la finalul alegerilor să putem să avem o consistenţă politică pe centru-dreapta, ca să facem o majoritate".

El a menționat că membrii PNL din Consiliul General al Capitalei vor sprijini referendumul propus de Nicușor Dan săptămâna viitoare. Întrebat dacă regretă că PNL nu l-a susținut pe Nicușor Dan la alegerile locale, a declarat că regretele sunt acum irelevante și că „trebuie să privim în viitor".

Edilul Capitalei a menționat că a purtat discuții cu lidera USR, Elena Lasconi, cu președintele PNL și cu Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei.

„Şi în următoarele zile o să am întâlniri cu fiecare dintre cei trei, posibil până la votul de luni", a declarat Nicușor Dan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

2 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 Imagini de film SF / Americanii implementează sistemul Matrix iar elicopterele militare zboară deja singure