Ciucă, despre poza cu Nicușor Dan, pe Arena Naţională: Arată cât de disperaţi sunt alţii să vină să facă o poză cu noi

Ciucă, despre poza cu Nicușor Dan, pe Arena Naţională: Arată cât de disperaţi sunt alţii să vină să facă o poză cu noi

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut, marți, câteva precizări, cu privire la fotografia în care apare alături de primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, la meciul de retragere al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc. Liderul liberalilor a afirmat că gestul arată „cât de multă atractivitate” are partidul şi „cât de disperaţi sunt alţii să vină să facă o poză” cu membrii acetuia.

Nicolae Ciucă, alături de Nicușor Dan, la meciul de retragere al Generației de Aur Foto Stiripesurse

Nicolae Ciucă, alături de Nicușor Dan, la meciul de retragere al Generației de Aur Foto Stiripesurse

Am fost la meci cu băiatul meu. În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate n-a mai reuşit să ajungă, pentru că a avut o problemă cu un candidat căruia i s-a făcut rău și a trebuit să se ocupe de alte chestiuni. Locul a fost liber, domnul Nicuşor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză şi a plecat. Deci nu am fost cu el la meci”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă a mers la meciul de pe Arena Națională împreună cu Nicuşor Dan.

Președintele Senatului a adăugat că i-a făcut plăcere că Nicuşor Dan a venit la el, deoarece acest lucru arată „cât de disperaţi sunt alţii să facă o poză” cu membrii PNL.

Mie mi-a plăcut foarte mult că a venit, pentru că asta arată cât de multă atractivitate are Partidul Naţional Liberal şi cât de disperaţi sunt alţii să vină să facă o poză cu noi. Păi nu e bine? E foarte bine”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Surse liberale au precizat, vineri, pentru „Adevărul”, că pe locul lui Nicușor Dan ar fi trebui să stea prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, care nu a mai ajuns la meci. În prima repriză locul ar fi rămas liber, iar în cea de-a a doua, Nicușor Dan ar fi plecat de la lojă și s-a așezat lângă Nicolae Ciucă.

Potrivit unor fotografii publicate de stiripesurse.ro președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a aflat în tribune lângă edilul general, Nicușor Dan, și s-au bucurat împreună de meciul legendelor de pe Arena Națională .

Șeful PNL a fost surprins schimbând impresii, zâmbitor, cu Nicușor Dan, chiar dacă, teoretic, cei doi sunt adversari politici, având în vedere ca liberalii au propriul candidat la Primăria Capitalei, pe Sebastian Burduja.

De altfel, Nicolae Ciucă a explicat într-un interviu , înainte de retragarea candidatului comun Catălin Cîrstoiu, de ce liberalii nu l-ar putea sprijini pe actual edil pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, subliniind că se află într-o alianță electorală alături de PSD, şi că "ar fi absolut de neînţeles" o astfel de opţiune, „atât timp cât Nicuşor Dan nu vrea să fie membru al Partidului Naţional Liberal”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii