Circulația rutieră pe Valea Oltului s-a deschis cu două zile mai devreme decât era planificat VIDEO

Circulația rutieră pe Valea Oltului s-a deschis cu două zile mai devreme decât era planificat VIDEO

Circulația pe Valea Oltului s-a deschis miercuri seară, de la ora 20.00. Defrișările între Boiţa și Lazaret s-au încheiat mai repede cu două zile față de graficul stabilit inițial.

Circulația, reluată pe Valea Oltului FOTO: CNAIR

Circulația, reluată pe Valea Oltului FOTO: CNAIR

„Solidaritatea din ultima lună a dat rezultate! Toate obiectivele au fost atinse, iar lucrările pe Valea Oltului s-au încheiat astăzi, cu două zile mai devreme față de graficul stabilit ințial. De la ora 20.00 se circulă permanent și pe sectorul Boița -Lazaret al DN7. În ultima lună am reușit să parcurgem împreună o etapă extrem de importantă pentru construcția autostrăzii Sibiu-Pitești și implicit pentru economia României pe termen lung!”, a scris Cristian Pistol, directorul CNAIR, pe Facebook.

Mobilizarea antreprenorului turc a permis finalizarea lucrărilor din zona critică cu 2 zile mai devreme față de graficul asumat, a transmis și CNAIR.

Circulaţia pe DN 7 –Valea Oltului a fost oprită, în 8 iulie, pe timpul zilei între localităţile Boiţa şi Lazaret, în judeţul Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de defrişare a versantului din apropierea şoselei, necesare pentru viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…