Ciolacu îi invită pe nemți în România: Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase

Ciolacu îi invită pe nemți în România: Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase

Premierul Marcel Ciolacu îi invită pe nemți în România pentru a vizita „munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc”.

Premierul bavarez, Markus Söder, și Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro

Premierul bavarez, Markus Söder, și Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate , ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.

„Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!”, a transmis Ciolacu.

În încheiere, premierul a avut un mesaj pentru premierul bavarez.

„Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Premierul român Marcel Ciolacu se află într-o vizită de două zile în Bavaria.

Marți, 18 iunie 2024, premierul a prezidat împreună cu prim-ministrul din Bavaria, Markus Söder, o ședință comună de guvern. În cadrul acesteia s-a discutat despre alegeri, economie, securitate și comunitate. Părțile au semnat un memorandum.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii