Ciolacu a mers într-un fast food popular și a mâncat un dublu cheeseburger. Mesajul pe care și l-a pus pe tricou

Ciolacu a mers într-un fast food popular și a mâncat un dublu cheeseburger. Mesajul pe care și l-a pus pe tricou

Premierul Marcel Ciolacu a mers să mănânce la un fast food popular, răspunzând astfel invitației proprietarului unei rețele românești. „Am venit pentru că te-ai luat de mine pe Tik Tok”, i-a spus premierul antreprenorului român.

Marcel Ciolacu, la un fast food FOTO: captura video

Marcel Ciolacu, la un fast food FOTO: captura video

Nu am crezut că o să dați curs invitației”, a răspuns antreprenorul Lucian Florea.

Premierul și-a comandat burgerul său preferat, și anume dublu cheeseburger plus ketchup.

„Băi, vrei să îți spun sincer? Fii atent McDonald's că ai o problemă. Cu FRYDAY ai o problemă. Am răspuns astăzi provocării lui Lucian și am venit”, a spus premierul Ciolacu, în timpul mesei.

Premierul a purtat Marcel Ciolacu a purtat un tricou negru inscripționat cu mesajul „Onoare, respect, predictibilitate”, mesajul fiind o ironie la adresa liderului PNL Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu a plătit cu cardul virtual de pe telefonul mobil.

Pe 5 octombrie, premierul Marcel Ciolacu a mâncat la McDonald's. Filmul a ajuns viral pe Tik Tok, strângând mii de inimioare și sute de comentarii.

În imaginile postate pe TikTok, premierul verifică încântat meniul și exclamă când a văzut surpriza: „McDonald's e McDonald's. Cheeseburger îmi place!”. Când cameramanul i-a cerut cheeseburgerul, premierul a răspuns: „Cum să-ți dau cheeseburgerul meu?! De-aici de la Chișinău?”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 VIDEO Surprinzătoarele declarații ale generalului Valeri Zalujnîi despre „armatele NATO”

3 VIDEO Puseu de mâncărimi misterioase la o zi după ce Kremlinul a emis o declarație prin care dă asigurări că Putin este sănătos tun

4 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

5 „Eu sunt femeie de rate? E cash” / Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate