Cine este tânărul care a făcut show total la Vocea României: „Dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos”

Cine este tânărul care a făcut show total la Vocea României: „Dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos”

Robert Lukian, tânărul care a făcut show la emisiunea de talente Vocea României și a întors toate scaunele în doar câteva secunde este crescut în Suedia, însă la origini este român.

foto robert lukian la vocea româniei

Robert Lukian, tânărul care a făcut show la Vocea României FOTO Captură de ecran Youtube

Bunica tânărului care a făcut show la Vocea României , româncă, a emigrat în Suedia când mama sa avea 7 ani, în perioada regimului lui Nicolae Ceaușescu. Ea a reușit să plece deoarece avea o verișoară stabilită în Suedia.

Băiatul minune a început să cânte de la vârsta de aproximativ de trei ani, iar la vârsta de 7 ani, tatăl său a insistat să înceapă să cânte și la pian.

Robert Lukian a absolvit liceul de bucătari, și apoi a început să îmbine muzica rock cu gastronomia. Tânărul a fost ospătar și cântăreț timp de 5 ani în Stockholm, iar apoi s-a mutat în Danemarca și a continuat să facă același lucru, participând la mai multe emisiuni de gătit.

Robert vorbește foarte bine limba română pentru că a fost crescut de „mamaie”.

Robert s-a apucat de muzică, fiind inspirat de tatăl său care în tinerețe cânta într-un restaurant. Acesta l-a învățat primele acorduri la pian.

Antrenorii l-au apreciat foarte mult pe Robert, iar toate scaunele s-au întors în doar câteva momente după ce și-a început momentul.

Ai rupt, frate! Ceea ce ai e extraordinar, e pus deoparte, dar nu ar fi interesant ca vocea ta să se audă și altfel? Pentru că la felul în care sună vocea ta, merită șansa de a se auzi pe ceva ce nici tu nu te gândești că ai putea să cânți!”, a spus Tudor Chirilă despre momentul tânărului.

În același timp, Smiley a spus „ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin… plec din emisiune! Eu nu cred că am auzit pe cineva să cânte în halul în care ai cântat tu, de 12 sezoane de când sunt aici. Fantastic! Bine ai venit în România! (…) Deci dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos. (…) Mi-aș dori ca o voce ca a ta să câștige Vocea României!”, iar Horia Brenciu l-a invitat să cânte alături de trupa sa.

La sfârșitul momentului, după ce a ascultat toți antrenorii, Robert Lukian l-a ales pe Smiley.