Cine este polițistul bătăuș care a atacat cu bestialitate un șofer într-o benzinărie: „Nu te aștepți ca cineva să zboare prin mașina ta”

Cine este polițistul bătăuș care a atacat cu bestialitate un șofer într-o benzinărie: „Nu te aștepți ca cineva să zboare prin mașina ta”

Un polițist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele, un tânăr aflat cu mașina, într-o benzinărie. Agentul bătăuș lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale. În timpul liber se ocupă de tractări auto.

sursa video: Sibiu Independent

Incidentul violent a avut loc duminică, 1 septembrie. Pe filmarea video se observă momentul în care, într-un sens giratoriu, o maşină trece prin faţa platformei care tracta un autoturism şi intră în benzinărie unde opreşte. La un moment dat, polițistul își iese din fire, sare din autoutilitară şi se repezește să lovească cu picioarele şi pumnii la tânărul de la volan.

Potrivit observator , poliţistul bătăuş are 39 de ani și lucrează în cadrul IPJ Sibiu. În timpul liber se ocupă de tractări auto. Bărbatul era în afara programului atunci când l-a atacat pe tânăr. A lucrat la Servicul de Investigații Criminale, iar de câtiva ani este la trupele speciale.

În apărarea șoferului de 18 ani au intervenit mai multe persoane care se aflau în trafic și au văzut scenele violente.

Tânărul de 18 ani: Nu te aștepți ca cineva să zboare prin mașina ta

„Eu am făcut sensul giratoriu şi un domn cu o platformă a frânat brusc. Eu nu am băgat de seamă. Dânsul s-a dat jos de la volan, pe partea dreaptă a maşinii lui şi m-a lovit cu piciorul direct în spate. Ulterior, a dat cu pumnul şi m-a lovit de mai multe ori”, a povestit Ionuț Popescu, tânărul bătut, pentru sursa citată.

Șocată, mama tânărului a povestit că aceste avea semne vizibile lovituri la față.

„Copilul mi-a spus: <mama, am încercat să mă apăr, dar abia am putut să mă feresc de loviturile care veneau în ploaie'...nu te aștepți ca cineva să zboare prin mașina ta>. Nu a greșit cu nimic”, a spus mama acestuia.

Poliția face cercetări FOTO: Arhivă

Poliția face cercetări FOTO: Arhivă

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv distrugere.

Pe lângă dosarul penal pentru loviri și dstrugere, agentul este vizat și de o cercetare disciplinară.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale. În acest context, comanda IPJ Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanşarea de verificări cu privire la comportamentul poliţistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecinţă", se mai menţionează în comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

2 Topul persoanelor fizice care au cele mai mari datorii la ANAF. Pe primul loc se află un bucureștean, care are de plătit o sumă uriașă

3 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

4 Nouă ipoteză privind cauza distrugerii avionului F-16 ucrainean. Nu ar fi fost lovit de o rachetă Patriot

5 Cine erau cei 6 ostatici găsiți morți de IDF într-un tunel din Gaza. Au fost împușcați în cap cu puțin timp înainte să fie recuperați