Cine este medicul care a amenințat cu pistolul un taximetrist Uber în trafic. Chirurgul are un cv impresionant

Cine este medicul care a amenințat cu pistolul un taximetrist Uber în trafic. Chirurgul are un cv impresionant

Un medic de la Spitalul Fundeni este cercetat de poliție după ce a amenințat cu arma airsoft un taximetrist Bolt.

Medicul Iftimie Mihai Adrian FOTO: LinkedIn

Medicul Iftimie Mihai Adrian, în vârstă de 40 de ani, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secția Chirurgie Generală, este cercetat de poliție după ce a amenințat un șofer în trafic.

Medicul Iftimie este un specialist renumit în domeniul chirugiei generale, cu un cv impresionant. În anul 2009 a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicină Generală iar între 2013-2019 a urmat școala doctorală în Științe Medicale.

El are atestat de studii complementare în Chirurgie Laparoscopică nivel II, Chirurgie Hepato-bilio-pancreatică și Chirurgie Oncologică.

El este și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Potrivit poliției, oamenii legii au fost sesizați miercuri de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol.

Persoana amenințată de medic este șofer Bolt. Acesta avea o cursă spre Spitalul Fundeni, loc în care se îndrepta și medicul.

Pe traseu cei doi s-au șicanat în trafic pe motiv că șoferul Bolt a schimbat banda de deplasare.

”În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unității respective. În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă. Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător (macetă), acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, spun reprezentanții poliției.

Medicul a fost condus la sediul Secției 7 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Vine „babana” din America?

2 Atenție, vorbește economistul-șef al Băncii Naționale a României, Valentin Lazea!

3 Atenție, imagini dure! / Hunter Biden a fost surprins gol de o cameră de supraveghere în timp ce „agresa și târa” o tânără în camera sa de hotel

4 Ioan Niculae / „Șeful FBI pe România m-a vizitat în secret la închisoare să îmi ceară să dau în gât politicieni de top. România este condusă azi de OMV…

5 VIDEO Rumoare în Ucraina după apariția imaginilor în care rușii lovesc mai multe avioane de luptă Su-27 la o bază aeriană ucraineană