Cine este Florin Decuseară, cântărețul care a căzut în gol la Centrala de la Cernavodă

Cine este Florin Decuseară, cântărețul care a căzut în gol la Centrala de la Cernavodă

Florin Decuseară, cântărețul de 46 de ani care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă, se bucură de un adevărat succes pe plan local. Înainte de accidentul de muncă, acesta a participat la numeroase petreceri și era bine cunoscut de publicul din Constanța.

Florin Decuseară este cunoscut în rândul constanțenilor. Artistul în vârstă de 46 de ani a participat la numeroase petreceri și nunți , unde a încântat publicul cu muzica lui.

"Mulțumim foarte mult pentru seara aceasta specială. Un adevărat profesionist, a știut cum să țină mulțimea pe ringul de dans (...) Și absolut toți invitații au fost foarte încântați", sunt doar câteva dintre mărturiile unora dintre tinerii care l-au invitat pe Florin Decuseară să cânte de-a lungul timpului.

Potrivit paginii lui de Facebook, artistul a pornit modest, având în repertoriu doar câteva cover-uri după piese celebre. În timp, însă, și-a câștigat renumele pe plan local și a ajuns să se pozeze cu artiști celebri, dar și cu alte personalități, precum fostul președinte Traian Băsescu.

Artistul care a căzut de la înălțime la Cernavodă s-a pozat cu Traian Băsescu / FOTO Facebook

Artistul care a căzut de la înălțime la Cernavodă s-a pozat cu Traian Băsescu / FOTO Facebook

Tot de pa pagina lui de Facebook aflăm că, pe lângă muzică, Florin Decuseară mai are o mare pasiune: bucătăria. Acesta postat mai multe poze în care gătește pe rețelele de socializare.

Pasionat de muzică, dar și de bucătărie / FOTO Facebook

Pasionat de muzică, dar și de bucătărie / FOTO Facebook

Potrivit IPJ Constanța, Florin Decuseră, care era de asemenea și angajat al CNE, a căzut de la înălțime în incinta Centralei de la Cernavodă după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii