Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

Eleonora Filip, în vârstă de 82 de ani, a semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă și a și virat două sute de mii de euro.

Florian Coldea, fostul adjunct al SRI FOTO: Inquam Photos

Femeia a plătit banii pentru a-i fi aranjată sentinţa nepotului ei, Robert Philip, primarul proaspăt reales al orașului Rovinari și prim vicepreședinte al PNL Gorj.

”La vârsta de 82 de ani, Eleonora Philip este asociat unic și administrator, tot unic, al firmei Madofil Star SRL. Și încă unul de succes, având în vedere că profitul din ultimii ani al societății este situat între 2,4-7,3 milioane de euro. Eleonora Filip părea că este un om de afaceri activ și de succes, dacă nepotul său n-o dezvăluia drept paravan și atât. Nepotul este Robert Philip, primarul proaspăt reales al orașului Rovinari și, prim vicepreședinte al PNL Gorj”, potrivit antena3.ro.

În 2022 Parchetul European a deschis urmărirea penală împotriva sa și a socrului său pentru că ar fi falsificat documente ca să obțină finanțări europene pentru dezvoltarea zonei Delta Dunării. Cu banii europeni obținuți, ar fi cumpărat utilaje de la firmele unui prieten, la prețuri supraevaluate, apoi, în loc să le folosească în Delta Dunării, le-ar fi închiriat altor afaceri de prin țară.

Firma care a contractat fondurile europene este firma bunicii Eleonora. Interceptările din dosar arată însă că primarul, fără nicio calitate în firmă, era cel care încheia chiar și hotărârile AGA.

"Faptul că Filip Robert Dorin era cel care controla societatea Madofil Star SRL, rezultă și dintr-o convorbire telefonică din data de 09 decembrie 2021 la ora 14:51:42, în care Filip Robert Dorin ia legătura cu Stănescu Ana Maria și solicită un număr de înregistrare pentru societatea Madofil Star SRL pentru a putea face o hotărâre generală a asociațiilor, adică o hotărâre în numele bunicii Filip Leonora", se arată în referatul DNA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România