Cine este Andreea, soția lui Nicolae Stanciu, femeia care îi dă putere eroului României de la Euro

Cine este Andreea, soția lui Nicolae Stanciu, femeia care îi dă putere eroului României de la Euro

Nicolae Stanciu a reușit o prestație fenomenală luni, în fața Ucrainei, deschizând scorul într-un meci de poveste. Dacă pasionații de fotbal cunosc totul despre căpitanul în vârstă de 31 de ani al naționalei, despre familia sa se știe mai puțin, Nicușor fiind discret cu viața sa personală.

Andreea Stanciu l-a susținut pe soțul său în partida de la Munchen. Foto Instagram

Andreea Stanciu l-a susținut pe soțul său în partida de la Munchen. Foto Instagram

Femeia din spatele mijlocașului român este Andreea, pe care Nicolae Stanciu a luat-o în căsătorie în urmă cu 5 ani, după mai mulți ani de relație. Cuplul are doi copii, prima fetiță venind pe lume acum 4 ani, la Praga, pe când tricolorul juca la Slavia. A doua fetiță, în vârstă de doar 2 anișori, s-a născut în 2022, când Stanciu evolua peentru chinezii de la Wuhan. Fotbalistul este un bărbat familist și se implică extrem de mult în creșterea celor două fetițe.

Andreea îi e mereu alături soțului ei, venind și la acest turneu final din Germania pentru a-l susține. Ea a fost la meciul de luni cu Ucraina, exprimându-și bucuria față de reușitele lui Nicolae Stanciu pe rețelele de socializare. Tânăra a publicat o imagine în care apare făcând un salt de fericire, la care a adăugat un comentariu: „Mă faci să mă simt atât de lalalala”.

Andreea Stanciu, la meciul de ieri de pe Allianz Arena din Munchen. Foto Instagram

Andreea Stanciu, la meciul de ieri de pe Allianz Arena din Munchen. Foto Instagram

”În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii, ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână”, a declarat Anamaria Prodan, impresara lui Nicușor.

Stanciu, Andreea și fiicele lor, Masha Ecaterina și Zoe Carolina. Foto Instagram

Stanciu, Andreea și fiicele lor, Masha Ecaterina și Zoe Carolina. Foto Instagram

Căpitanul tricolorilor a fost ales de UEFA cel mai bun jucător al meciului cu Ucraina, iar până acum golul său car a descătușat naționala în partida de debut la Euro 2024 este considerat cel mai frumos al turneului final. De altfel, mijlocașul naționalei a fost remarcatul lui Seghei Rebrov, antrenorul Ucrainei: ”Unii zic că România nu e o echipă puternică, dar ei au jucat bine în meciurile din preliminarii. Nicolae Stanciu cred că e cel mai periculos. Îmi place mult de el, dar ei sunt o echipă. Românii au jucători tineri, foarte buni, care pot decide un meci”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii