Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

Denisa și Delia sunt cele două tinere ucise pe Litoral, după ce ar fi fost „otrăvite” sau drogate” de un individ de 26 de ani, poreclit „Șacalul”. Concubina acestuia și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați în dubla crimă care a șocat România.

Denisa a fost dată dispărută de familie FOTO: FB

Denisa a fost dată dispărută de familie FOTO: FB

Iana Denisa, o tânăra de 28 de ani din Timișoara , mama unui copil de cinci ani, fusese dată dispărută de familie în urmă cu două săptămâni. A plecat la mare, iar la jumătatea lunii august apropiaţii au pierdut legătura cu ea. Prietenii şi familia au dat- o dispărută în urmă cu exact două săptămâni.

„Tânăra, în vârstă de 28 de ani, din Timișoara, a dispărut la data de 26.08.2024 în Municipiul Constanța. Semnalmente: înălțime 1,67,kg 51, vârstă 28 ani, ochi căprui”, au anunțat rudele, pe Facebook.

Ultima postare a tinerei, pe care a făcut-o pe Facebook, este din 18 august, și apare alături de fiul ei în fotografie. Vecinii spun că era o mamă bună și îl adora pe băiețelul de cinci ani.

„Era o fată cuminte, venea și o ajuta pe mama ei la treburi. Noi tot am sperat că vine acasă. Copilul nici nu a aflat că mama lui nu mai este”, spune vecina Denisei.

Tânăra a fost găsită fără suflare pe un câmp. Un şofer i-a văzut cadavrul, pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa. Medicii au descoperit că fusese ucisă şi aruncată pe câmp unde a fost sfâşiată de şacali.

Doar la câţiva kilometri distanţă, maşina tinerei era distrusă. În scurt timp, politistii au dat de urma șoferului care a condus autoturismul. Era în spital, cu răni grave.

Bărbatul a fost ridicat de pe patul de spital FOTO: Observator

Bărbatul a fost ridicat de pe patul de spital FOTO: Observator

Delia, în vârstă de 34 de ani, dispăruse la începutul lunii iulie, după ce a plecat din Tulcea în Constanța. Toate bunurile fetei dispăruseră, iar maşina victimei ar fi fost vândută în Bulgaria.

Cum a fost prins ucigașul

Ucigaşul, tânărul de 26 de ani, a fost prins după ce a făcut accident cu maşina Denisei.

În cursul zilei de luni, 9 septembrie, poliţiştii au făcut două percheziţii în acest dosar şi au ridicat mai multe probe.

„În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi începând cu ora 13 poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa efectuează 2 percheziţii domiciliare. La percheziţii participă şi specialişti din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Naţional de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

2 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

3 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front

4 Revin brigăzile de geniu. Primul semn că Franța se pregătește de un război de mare intensitate

5 Paradoxul litoralului românesc: stațiuni ca acum 30 de ani, la prețuri de actualitate: „Mergem la mare să ne umplem de spume”