Cine e femeia care a scos-o pe Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale: „Mulțumesc bunului Dumnezeu! Când a devenit europarlamentar m-a dat afară”

Cine e femeia care a scos-o pe Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale: „Mulțumesc bunului Dumnezeu! Când a devenit europarlamentar m-a dat afară”

O postare pe internet înfățișează bucuria pe care Amalia Bellantoni, inițiatoarea sesizării la CCR privind candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, a manifestat-o când a aflat decizia Curții.

image

Într-un filmuleț de peste 15 minute, Amalia Bellantoni își manifestă bucuria privind invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă la prezidențiale.

Amalia Bellantoni deschide o șampanie aurie

Amalia Bellantoni a deschis „șampania de aur” când a aflat decizia CCR

„Multumesc bunului Dumnezeu! Am demonstrat că acele semnături erau false! Avem nevoie de un președinte adevărat! Eu care am trăit 20 de ani în diaspora îmi doresc să îmi cresc copiii în România! Să fii președinte nu înseamnă să învrăjbești oamenii!

Șoșoacă nu are ce căuta (să candideze la președinție – n. red.). O să deschid o șampanie pentru toată lumea! Este zi națională! Este istorie!

Uite la masa asta stătea Șoșoacă și ne spunea cum e să fi patriot! Multțumesc celor de la Curtea Constituțională care au analizat sesizarea și au făcut ce trebuie!

Este o șampanie de aur!”, a spus Bellantoni, plină de exuberanță.

Ea a adăugat că șampania era cumpărată de dinainte ca Diana Șoșoacă să fie aleasă europarlamentar.

„După ce a devenit europarlamentar, a dat afară pe toată lumea!

M-a dat afară și pe mine! Așa că șampaniile acestea le voi deschide astăzi în cinstea invalidării lui Șoșoacă la Prezidențiale. Asta înseamnă că statul român funcționează!”, a mai spus Bellantoni.

Cine e Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a figurat pe listele SOS România pentru alegerile europarlamentare, pe poziția 12 a listei partidului. Totodată, ea a fost și candidata partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.

Ea a lucrat ca stewardesă pentru mai multe companii aeriene, o profesie la care a renunțat după ce l-a cunoscut pe soțul ei, italianul Domenico Bellantoni. Împreună, cei doi au deschis un restaurant în București, în care Domenico a preluat rolul de bucătar, iar Amalia s-a ocupat de partea administrativă. Deși cariera ei de la acel moment părea să fie orientată către afaceri, Bellantoni a găsit o nouă direcție de expunere publică prin participarea la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”. Această participare a catapultat-o în atenția publicului, aducându-i invitații în alte emisiuni mondene .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

2 Misterioșii călăreți războinici care au inspirat legenda lui Conan Barbarul. Au trăit în Ucraina de astăzi și s-ar fi amestecat cu tracii

3 Cine este Amalia Bellantoni, care a depus contestația la CCR împotriva fostei sale colege Diana Șoșoacă

4 De citit...

5 Madalina Pamfile, prinsă de poliție în timp ce conducea haotic, în sectorul 1: fosta asistentă TV a fost încătușată după o reacție agresivă