Cine câștigă meciul România - Ucraina, de la Euro 2024. Supercomputerul Opta a făcut 10.000 de analize și a dat verdictul

Cine câștigă meciul România - Ucraina, de la Euro 2024. Supercomputerul Opta a făcut 10.000 de analize și a dat verdictul

Un supercomputer a dat pronosticul pentru România - Ucraina, meci care avea loc luni, 17 iunie 2024, la ora 16.00, la Munchen, în cadrul Euro 2024. Pentru răspuns, supercomputerul Opta a realizat numai puțin de 10.000 de analize.

Predicții făcute pentru România - Ucraina, la Euro 2024. FOTO The Analyst

Predicții făcute pentru România - Ucraina, la Euro 2024. FOTO The Analyst

Potrivit supercomputer-ului statisticienilor de la Opta, Ucraina este considerată favorită, cu 42,6% șanse de victorie, conform The Analyst .

Tricolorii sunt cotați cu doar 31,5% șanse, conform simulărilor, în timp ce rezultatul de egalitate este cel mai puțin așteptat, cu 25,9%.

Ucraina este văzută de supercomputerul Opta învingătoare în duelul cu România, 42,6% dintre simulări dând-o câștigătoare. România are un procentaj al victoriilor de doar 6% la Campionatele Europene (o singură victorie în 16 meciuri), acesta fiind cel mai slab procentaj pentru echipele care au participat la mai mult de o ediție”, scrie Opta.

Echipele România - Ucraina

România:

Florin Nita, Horatiu Moldovan, Stefan Târnovanu, Adrian Rus, Andrei Burca, Andrei Ratiu, Bogdan Racovitan, Ionut Nedelcearu, Nicusor Bancu, Radu Dragusin, Vasile Mogos, Adrian Sut, Alexandru Cicâldau, Darius Olaru, Deian Sorescu, Dennis Man, Florinel Coman, Ianis Hagi, Marius Marin, Nicolae Stanciu, Razvan Marin, Valentin Mihaila, Daniel Bîrligea, Denis Alibec, Denis Dragus, George Puscas.

Head coach: Edward Iordănescu

Ucraina:

Anatolii Trubin, Andrii Lunin, Heorhii Bushchan, Bohdan Mykhailichenko, Illia Zabarnyi, Maksym Talovierov, Mykola Matviienko, Oleksandr Svatok, Oleksandr Tymchyk, Oleksandr Zinchenko, Valerii Bondar, Vitalii Mykolenko, și Heirii Mikolenko, și Heiriii Konkolenko, și Sudai Mikhailenko k, Mykola Shaparenko , Oleksandr Zubkov, Ruslan Malinovskyi, Serhii Sydorchuk, Taras Stepanenko, Volodymyr Brazhko, Artem Dovbyk, Roman Iaremciuk, Viktor Tsyhankov, Vladyslav Vanat.

Antrenor principal: Serhiy Rebrov

Același supercomputer vede un meci mult mai dezechilibrat între Belgia și Slovacia, celălalt duel din grupa E de la EURO 2024, scrie sport.ro. Belgia este cotată cu 61,5% șanse de câștig, în timp ce un succes al Slovaciei are doar 18,9%.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii