Cine a fost desemnat cel mai sexy bărbat din Marea Britanie. I-a depășit pe Prințul William, Idris Elba și Cillian Murphy

Cine a fost desemnat cel mai sexy bărbat din Marea Britanie. I-a depășit pe Prințul William, Idris Elba și Cillian Murphy

Jeremy Clarkson, starul de la Ferma lui Clarkson a fost în fruntea aceluiași sondaj și anul trecut.

FOTO: Shutterstock

FOTO: Shutterstock

Jeremy Clarkson și-a asigurat titlul de cel mai sexy bărbat din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv.

Prezentatorul în vârstă de 64 de ani a depășit concurenți notabili precum Prințul William, Idris Elba și Cillian Murphy în cadrul sondajului anual realizat de IllicitEncounters, care se autointitulează „cel mai bun site de întâlniri online pentru persoane căsătorite”, scrie standard.co.uk.

Vedeta de la Clarkson's Farm a obținut un scor impresionant de nouă puncte din 10 în cadrul sondajului.

Între timp, actorul Omul-Păianjen, Tom Holland, și-a asigurat locul al doilea în topul celor mai sexy bărbați din Marea Britanie, care coincide cu revenirea sa în West End.

Starul hollywoodian în vârstă de 27 de ani, care are o relație cu actrița Zendaya, a obținut un număr impresionant de puncte în sondaj, în timp ce prințul William s-a clasat pe locul trei.

Sondajul anual al celui mai sexy bărbat de pe site-ul de matrimoniale este votat de 2.000 dintre membrele sale de sex feminin.

Femeile sunt întrebate cine cred că este cel mai sexy bărbat din Marea Britanie, cerându-li-se să acorde un punctaj pe o listă de 50 de nume de anul trecut, cele mai notabile și relevante din punct de vedere cultural. Fiecare nume a fost notat de la 1 la 10 (10 fiind cel mai mare punctaj) în funcție de „senzualitatea” sa.

Jeremy Clarkson  FOTO: Arhivă

Jeremy Clarkson FOTO: Arhivă

Printre ceilalți participanți notabili se numără Gareth Southgate, managerul Angliei, care s-a clasat pe locul al patrulea, în timp ce Sam Thompson, în vârstă de 31 de ani, câștigător al emisiunii „I'm A Celebrity”, a obținut locul al optulea, iar Russ Cook, în vârstă de 27 de ani, cunoscut drept „cel mai dur”, a ajuns pe locul al nouălea.

Actorul irlandez Cillian Murphy, în vârstă de 47 de ani, s-a clasat pe locul cinci, alăturându-se astfel celor obișnuiți Idris Elba și Dermot O'Leary în top 10.

Printre ieșirile notabile din top 10 se numără Mike Tindall, 45 de ani, care a coborât de pe locul 3 pe locul 29, și Ryan Reynolds, 47 de ani, care a coborât de pe locul 4 pe locul 26.

Piers Morgan, 59 de ani, a înregistrat un declin semnificativ, coborând de pe locul 17 anul trecut pe locul 40 în acest an. Jessica Leoni, purtător de cuvânt la Illicitencounters.com, a declarat: „Clarkson și ferma lui sunt un pic ca arca lui Noe și, la fel ca animalele din acea poveste, victoria sa în votul pentru cel mai sexy bărbat a venit în doi.

„Știm cu toții despre caracterul său impetuos, dar cea mai recentă serie de Diddly Squat a arătat că poate să tragă și de coarda sensibilă - și, în mod clar, look-ul său de faimos continuă să facă inimile să se întreacă. La fel ca și în sondajul de anul trecut, știam că dacă le oferim membrilor noștri o listă de 50 de nume celebre de ambele sexe și le cerem să le acorde un punctaj în funcție de «senzualitatea» lor, vom avea parte de surprize - nu ne îndoim că Clarkson va reuși să obțină trei premii anul viitor!”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite