Ciclistă în stare critică după o căzătură teribilă. Sportiva de 18 ani se luptă pentru viața sa

Ciclistă în stare critică după o căzătură teribilă. Sportiva de 18 ani se luptă pentru viața sa

Ciclista elveţiană Muriel Furrer, în vârstă de 18 ani, se luptă pentru viața sa, după o căzătură teribilă în timpul cursei pe şosea rezervată junioarelor, desfăşurată joi în cadrul Campionatelor Mondiale de la Zurich (Elveţia).

Muriel Furrer, victima unui accident cumplit. Foto Instagram

Muriel Furrer, victima unui accident cumplit. Foto Instagram

Uniunea Ciclistă Internaţională a publicat un comunicat în care precizează că sportiva a fost transportată cu elicopterul la spital. "Ea a suferit un traumatism cranian grav şi se află într-o stare critică", a precizat UCI, organism care s-a declarat "extrem de îngrijorat" de starea ciclistei. Mondialele de la Zurich vor continua, în ciuda acestui grav accident , decizia fiind luată după consultări cu familia lui Muriel Furrer, conform agenţiei DPA.

La Mondialele de ciclism participă și 3 românce

Muriel Furrer e considerată o ciclistă de mare viitor , ea câștigând anul acesta medalii de argint la naționalele Elveției, atât în proba de contratimp, cât și în cursa de șosea, scrie Eurosport. Cursa junioarelor s-a desfăşurat joi dimineaţă pe şosele umede, în condiţiile în care averse abundente s-au abătut asupra oraşului Zurich pe tot parcursul zilei.

La cursa junioarelor au participat și 3 reprezentante ale țării noastre. Ana Elena Gheorghe și Natalia Elisa Mare au abandonat, în timp ce Wendy Bunea a încheiat pe 35.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 România, surprinzător pas tehnologic militar

2 „Am descoperit întâmplător. Mă consider un consumator înșelat și dezamăgit” / Mihaela Bilic face o dezvăluire despre Cola

3 S-a furat mireasa. Din cavou...

4 Ucraina prezintă în premieră sistemul Skynex în acțiune. Pare tehnologie militară din secolul următor

5 Scandal uriaș în țara vecină! / „Guvernul Orban ar preda Ungaria rușilor fără luptă”