Chiar și bolnav, Cornel Dinu rămâne „câine rău”. Atac umilitor la adresa unui jucător din națională

Chiar și bolnav, Cornel Dinu rămâne „câine rău”. Atac umilitor la adresa unui jucător din națională

Cornel Dinu, care se confruntă cu probleme de sănătate la vârsra de 76 de ani, a avut un discurs foarte dur la adresa lui George Pușcaș, care a jucat 18 minute în meciul Cipru - România 0-3, din Liga Națiunilor.

Cornel Dinu nu înțelege ce caută Pușcaș la națională. Foto Facebook

Cornel Dinu nu înțelege ce caută Pușcaș la națională. Foto Facebook

Dinmovistul a folosit cuvinte grele la adresa atacanului. „Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat, dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Pușcaș, o glumă de atacant

Și îl ții pe Mitriță pe bancă. Sau eventual Drăguș sau Alibec, deși mie mi se pare ieșit din formă și cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numește Pușcaș. Probabil are o anumită prezență în timpul liber, când nu sunt jocuri și antrenamente.

În sensul că are calități ascunse, probabil e un bun cântăreț de 'Pușca și cureaua lată', o fi zâmbăreț așa, dar cu fotbalul are foarte puține legături. Mai ales la nivelul ăsta de echipa națională”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Loredana, noi imagini ale scufundării în abis...

2 N-are dreptate Rareș Bogdan când spune ceea ce spune?

3 VIDEO Spectacolul de operă cu sex nesimulat se joacă acum cu casa închisă!

4 Da, este Daniela Crudu...

5 Priviți, o nouă mostră de prefăcătorie și fățărnicie...