Cheesecake, prăjitura care dă dependenţă
Ingrediente:
Pentru bază:
1 cană şi jumătate firimituri de biscuiţi daţi prin blender
3 linguri zahăr
6 linguri unt topit
Pentru umplutură:
250 g ciocolată cu lapte, în bucăţi
400-500 g brânză de vaci la temperatura camerei
trei sferturi cană zahăr
trei sferturi cană smântână
3 ouă
o pişcătură sare
Pentru topping:
1 cană zahăr
2 albuşuri
3 linguri apă
1 linguriţă sos tartar
12 bezele, tăiate în sferturi
jumătate linguriţă vanilie
o pişcătură sare
căpşuni pentru a servi alături
Mod de preparare:
Te avertizez din start că vei avea nevoie de un robot de bucătărie, pentru că dacă vei amesteca blatul cu un mixer sau un blender, compoziţia se va aera şi îşi va pierde din consistenţă. Aşadar să purcedem.
Pentru bază, aşază o tavă pe raft în cuptor şi încinge-l la 350 de grade. Amestecă biscuiţii fărâmiţaţi şi zahărul într-un bol.
Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro!
Sursa: adevarul.ro