CFR Cluj – Pafos, decis de un supergol, dar umbrit de eliminarea stupidă a lui Deac: calificarea se joacă VIDEO

CFR Cluj – Pafos, decis de un supergol, dar umbrit de eliminarea stupidă a lui Deac: calificarea se joacă VIDEO

Dan Petrescu transformă orice adversară a CFR-ului într-o „sperietoare“. Pur și simplu, rămâi cu gura căscată, atunci când vezi cum antrenorul de 56 de ani a prefațat partida-tur, cu Pafos, din play-off-ul Conference League. De parcă echipa sa urma să se dueleze cu finalista acestei competiții în sezonul trecut și nu cu gruparea de pe locul 4 din modestul campionat al Ciprului.

Ciprian Deac și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. FOTO: Facebook

Ciprian Deac și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. FOTO: Facebook

Probabil, Dan Petrescu duce discursul său panicard de la conferințe și în vestiar. Așa s-ar explica modul precaut în care clujenii au abordat partida de pe teren propriu, cu Pafos. Au înscris repede, ce-i drept, după golul superb al lui Korenica (16), însă apoi au cam oprit motoarele.

Din păcate, la această situație a contribuit și eliminarea stupidă a veteranului Ciprian Deac. În minutul 40, mijlocașul de 38 de ani, un etalon al profesionalismului, a comis un gest bulversant. Concret, la o fază banală, Deac și-a lovit adversarul cu cotul în cap! Incidentul i-a scăpat, inițial, centralului sârb, Novak Simovici (42 de ani). Doar că acesta a fost chemat de colegii săi, aflați în camera VAR, să revadă faza. După care i-a arătat „roșu“ lui Deac, pe bună dreptate.

Rămasă în zece oameni, CFR Cluj s-a mulțumit să joace la conservarea rezultatului. Ceea ce a și reușit, obținând o victorie la limită, scor 1-0. Calificarea în grupele Conference League se va decide însă, joia viitoare (ora 20.00), în returul de la Cipru.

3.170.000 de euro

e bonusul acordat de UEFA pentru fiecare echipă care va ajunge în grupele Conference League.

VEZI SINGURUL GOL AL MECIULUI CFR CLUJ - PAFOS