CFR Cluj – Dinamo, exploziv: primul meci bun al sezonului a avut o desfășurare fabuloasă VIDEO

CFR Cluj – Dinamo, exploziv: primul meci bun al sezonului a avut o desfășurare fabuloasă VIDEO

Un nou sezon, un nou coșmar pentru Dinamo! Cam așa se poate rezuma, într-o frază, ce a trăit formația din Ștefan cel Mare, duminică, în singurul meci al zilei din runda inaugurală a Superligii.

Dan Petrescu a suferit mult pe banca CFR-ului, însă a savurat victoria la final. FOTO: Arhiva

Dan Petrescu a suferit mult pe banca CFR-ului, însă a savurat victoria la final. FOTO: Arhiva

În campionatul trecut, trupa pregătită de Kopic a „reușit“ să piardă o grămadă de puncte în minutul 90 sau chiar dincolo de el. Fanii au sperat ca, odată cu startul sezonului 2024-2025, s-a și „vindecat“ această „boală cronică“ a roș-albilor. Nici vorba de așa ceva!

Duminică, în Gruia, Dinamo a condus CFR Cluj cu 2-0 după reușitele semnate de Cîrjan (14) și Abdallah (34). La acest scor, comentatorul TV, Ionuț Angheluță, remarcând jocul înfiorător de slab al gazdelor, a avut o constatare care, în acel moment, părea foarte inspirată: „Să crezi că poți ataca titlul cu Deac și cu Camora înseamnă să visezi cai verzi pe pereți!“. Aluzie la faptul că Dan Petrescu a început partida cu cei doi veterani, de 38, respectiv 37 de ani. Cu precizarea că Mario Camora chiar a gafat grav la golul doi al dinamoviștilor!

Când CFR părea a fi la pământ a urmat, totuși, revenirea formației din Gruia! Iar tonul a fost dat chiar de Deac. Acesta a transformat, în minutul 42, un penalty corect acordat de centralul Rareș Vidican, iar tabela a arătat „doar“ 2-1 pentru Dinamo la pauză.

La reluare, CFR a jucat cu convingerea că poate chiar câștiga partida! Ceea ce a și reușit după golurile înscrise de Bîrligea (52) și de Tachtsidis (90+3). La reușita de 3-2, pasa decisivă a fost dată tot de Bîrligea, jucătorul trimis de Dan Petrescu pe teren, în minutul 46, imediat după pauză.

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul campionat, cu o victorie cu 3-2, însă e clar că, inclusiv după acest rezultat, Dan Petrescu mai are mult de lucru pentru a construi o echipă pretendentă la câștigarea titlului.

VEZI REZUMATUL MECIULUI CFR CLUJ - DINAMO

Superliga, ediția 2024-2025, prima etapă

Vineri

Farul Constanța – Unirea Slobozia 0-1

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0

Sâmbătă

Sepsi – Poli Iași 1-0

UTA – Rapid 1-1

FCSB – Universitatea Cluj 1-1

Duminică

CFR Cluj – Dinamo 3-2

Luni

Botoșani – Oțelul Galați 18.30

Petrolul – Gloria Buzău 21.30

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii