Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii

Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii

Ultrabogații își construiesc buncăre apocaliptice echipate cu încăperi medicale în stilul Casei Albe, piste de karting și săli de cinema uriașe, relatează The Sun.

Buncăre propuse de firma SAFE FOTO Captură via The Sun

Buncăre propuse de firma SAFE FOTO Captură via The Sun

Al Corbi, fondatorul firmei SAFE din SUA, proiectează și construiește „protecție de neegalat” de 50 de ani încoace.

El a explicat pentru The Sun că mega-bogații își instalează buncăre nucleare încă de pe vremea Războiului Rece.

Dar recent, spune el, a existat o creștere a cererii de apartamente de lux cu adăugarea unor încăperi dedicate îngrijirii medicale și stării de bine în afară de zonele uriașe pentru divertisment.

Acestea sunt concepute pentru a oferi siguranța că locuitorii se pot îngriji de starea de sănătate în cazul unui potențial eveniment apocaliptic, menținându-se sănătoși și distrați vreme de 30 de ani de producerea lui.

Al a explicat sensul apartamentelor medicale: „Gândiți-vă, aveți acest buncăr în valoare de 100 de milioane de dolar, dar el ar deveni inutil dacă sângerați sau vi se întâmplă ceva.”

El a adăugat că mijloacele pentru longevitate în buncăr ar fi esențiale, având în vedere că nu ar exista prea mult ajutor din exterior în cazul producerii unui eveniment precum o catastrofă nucleară.

„Să presupunem ce e mai rău. Holocaust nuclear. Nu mai există nimic.

„Poți ieși destul de repede, dar la ce ieși?

„Așadar, asta este noua ta casă, cel puțin în viitorul apropiat.

„Astfel că ai nevoie de un sistem care, în primul rând, să te mențină sănătos, în al doilea rând, să poți controla mediul - tactic, extracție, orice trebuie să faci și, în al treilea rând, își dorești să stai confortabil și să fii în siguranță vreme de șase zile, două săptămâni sau 30 de ani”, a explicat el.

FOTO Captură via The Sun

FOTO Captură via The Sun

Soția sa Naomi, care se ocupă de aspectul privind sănătatea al afacerii, a declarat că apartamentele lor medicale sunt „comparabile cu dotările unității medicale de la Casa Albă”.

„Noi le oferim instrumentele, educația, există sisteme cu ajutorul cărora, dacă sunt singuri, poți apăsa pe un buton care te va ghida prin acel proces de care ai avea nevoie”, spune ea.

Dincolo de sănătate, cererea de divertisment e în creștere; și în acest sens, există un lider clar în ceea ce privește spațiul de divertisment preferat.

„Știi că vrei un cinema. Dacă ați vedea biblioteci în aceste cinematografe, aș fi uimit.

„Au mai multe filme decât orice altă rețea majoră, au o colecție de arhive de divertisment mai mare decât orice alt centru de divertisment”, a dezvăluit fondatorul SAFE.

FOTO Captură via The Sun

FOTO Captură via The Sun

De asemenea, se construiesc mai multe buncăre cu dublă utilizare, astfel încât să nu stea degeaba și să adune pânze de păianjen.

De exemplu, a explicat Al „tunelurile de evacuare se transformă în piste de karting excelente”.

Golful virtual și chiar șanțuri cu apă care pot fi folosite pentru jet-ski au fost solicitate de clienți, a spus el.

El a adăugat oameni de afaceri incredibil de bogați, care petrec adesea timp în câteva orașe, acum încep să se asigure că au construit un buncăr în fiecare dintre ele.

„Ceea ce am văzut sunt aceste cereri de a clădi ceva fortificat în aceste cinci orașe.

„Este atât de curios pentru că urmărim aceste filme de spionaj tot timpul cu aceste scăpări și aceste case sigure - ei bine, ele există.

„Există pentru cei bogați”.

FOTO Captură via The Sun

FOTO Captură via The Sun

Rețea secretă în toată lumea

SAFE plănuiește și construcția unor buncăre subterane secrete în orașe din întreaga lume.

Acestea sunt gândite să fie construite sub spații aglomerate folosite în mod obișnuit de cetățenii de rând.

Naomi a explicat: „Clădim primul nostru spațiu comercial în centrul unui oraș, nu pot spune unde, care va avea buncăre dedesubt pe care clienții să le cumpere.

„Clienții își pot alege hub-ul”.

Al a spus că vor exista hub-uri la nivel global, inclusiv unul la Londra.

„Poate că nu afli niciodată că există așa ceva, dar acolo va fi un loc în care ultra, ultra, mega [bogații] vor ști ceva despre care nimeni nu ar ști cu privire la underground”.

Deoarece astfel de proiecte sunt controlate intens de autoritățile de planificare, acești dezvoltatori nu construiesc atât de multe pe câte și-ar dori - dar totuși, ei spun că sunt o mie în lucru în întreaga lume.

Și, deși opulentele buncăre de 100 de milioane de dolari fac senzație în presă, cei doi spun că există și o cerere mai mare pentru servicii care pur și simplu sunt menite să fortifice casele oamenilor în proiecte ce costă sub 20.000 de dolari.

Naomi a spus: „Aduce acest nivel înalt de securitate la un preț foarte accesibil, vedem cu siguranță un aflux de așa ceva”.

„Nu trebuie să fie neapărat proiectul de 100 de milioane de dolari. Le adorăm pe acestea, dar ne ocupăm și de altele mai mici”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 Cine mai crede ca SUA n-ar merge până la capăt alături de Israel în orice conflict să se uite peste cifrele astea...

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 Ministrul Familiei, Natalia Intotero, preluată de ambulanță în urma unui accident pe Valea Oltului