Cele mai bune numere pe care să pariezi la ruletă

Cele mai bune numere pe care să pariezi la ruletă

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume, fie că este vorba de un cazinou terestru sau de un joc online cu dealer live. Cu toate acestea, dacă nu ți-ai încercat niciodată norocul la ruletă, jocul poate fi puțin intimidant la început. Nu-ți face griji, îți vom explica mecanismul ruletei, pas cu pas. Iar dacă alegi să joci la un cazino online, nu uita să profiți de orice bonus aniversar

 

Scurtă istorie a ruletei

Ruleta există de foarte mult timp, însă momentul și locul exact al apariției acestia este încă incert. Unii spun că își are originea în secolul al XVIII-lea în Franța, alții fac referire la secolul al XVII-lea în Italia!

Indiferent de unde a început jocul, este imposibil de negat faptul că a trecut testul timpului, deoarece chiar și în ziua de azi, nu există multe cazinouri din lume care să nu ofere jocul de ruletă.

moduri-de-a-paria

Moduri de a paria la ruletă

În primul rând, e important să știi că există câteva moduri diferite în care poți paria la ruletă. Ai la dispoziție ceea ce în industrie poartă numele de pariuri externe și pariuri interne. Deși aceste pariuri pot părea foarte diferite, fiecare dintre ele este un pariu pe locul unde va ateriza acea mică bilă albă.

Tentația este să te gândești destul de mult la locul în care va ateriza bila, dar în realitate, totul se reduce la noroc!

 

Pariurile din interior

Pariurile interioare se fac doar pe numere. Poți paria pe un singur număr, iar atunci când acesta se dovedește a fi cel pe care a căzut bila, ești plătit la o cotă generoasă de 35-1.

Un pariu interior pe un singur număr este cel mai simplu pariu care poate fi făcut atunci când joci la ruletă.

Există mai multe pariuri interioare diferite, la care poți paria grupuri de numere deodată, inclusiv pariuri divizate, pariuri de stradă și pariuri de colț sau pătrate.

Fiecare dintre aceste pariuri plătește cote diferite, iar o modalitate ușoară de a face calcule rapide cu privire la suma cu care ai putea fi plătit este să-ți amintești un principiu simplu: cu cât pariezi pe mai multe numere, cu atât mai puțin vei fi plătit atunci când bila va nimeri locul prezis de tine.

Un pariu care acoperă 2 numere plătește 17-1, un pariu care acoperă 3 numere plătește 11-1, și așa mai departe, cu cât joci mai multe numere, cu atât cotele continuă să scadă.

pariuri-externe

Pariuri externe

Există o multitudine de pariuri externe diferite, inclusiv cele simple, cum ar fi par sau impar și roșu sau negru. Acestea sunt cât se poate de ușor de înțeles, deoarece atunci când pariezi pe roșu și bila aterizează într-o fantă roșie, ai câștigat! Dacă alegi par și iese impar, pierzi. Cu toate acestea, restul de pariuri externe sunt relativ mai dificile. În cazul acestora poți paria pe coloane, rânduri, zeci și pe mare sau mic.

 

Care sunt cele mai bune numere pentru ruletă?

Acum că știi câte ceva despre joc, să trecem la o discuție despre strategie! Cea mai bună parte este că nu există nicio modalitate de a juca prost.

Roata se va învârti și nimeni nu știe unde se va opri. Roții nu-i pasă dacă ești un jucător nou care face primul pariu sau dacă ai jucat mii de rotiri, toată lumea are aceleași șanse de câștig. Din această perspectivă, cele mai bune numere pentru a fi jucate la ruletă pot fi orice numere: ziua ta de naștere, ziua de naștere a copilului tău, aniversarea ta.

Deși, din punct de vedere matematic, aceasta nu este o strategie prea fericită, deoarece fiecare dintre aceste pariuri are aceeași valoare așteptată pe termen lung, este dificil să știi dacă ai câștigat sau nu la o anumită rotire, iar pentru jucătorii noi, acest lucru poate fi confuz și frustrant.

Un alt lucru pe care poți să-l faci atunci când pariezi numere la ruletă este să pariezi numere care sunt în grupuri. Dacă vezi o secțiune a roții care îți place, vei paria 4 sau 5 numere la rând, iar dacă bila aterizează oriunde în acea zonă, vei avea șanse pentru a plată cu adevărat mare. Acesta este un alt pariu care, deși nu îți îmbunătățește șansele de a face profit la o învârtire, va crește foarte mult șansele de câștig!

 

Adăugarea pariurilor externe

Am vorbit deja despre faptul că pariurile din interior sunt o modalitate excelentă de a învăța jocul, dar, după câteva învârtiri, te vei simți ca un profesionist și, în scurt timp, vei dori să te aventurezi și să faci niște pariuri exterioare.

Îți recomandăm să alegi o ruletă cu o varianță cât mai mică. Sigur vei prefera să câștigi mai multe pariuri la cote mai mici, decât să încerci să dau lovitura cea mare. Un pariu ușor pentru jucătorii noi ar fi să joace numărul ales, să spunem numărul 1, de exemplu. Slotul 1 este roșu și impar.

 

Concluzie

Există un motiv pentru care ruleta este populară de sute de ani, și acesta e reprezentat de faptul că jocul este foarte distractiv și poate fi o modalitate excelentă de a face o grămadă de bani!

 

Acum că știi știi mai multe despre ruletă, tot ce trebuie să faci este să te apropii de masă și să-ți încerci norocul! Vestea bună este că te poți distra chiar din confortul casei tale, deoarece ruleta este disponibilă în majoritatea cazinourilor online. 

Încercarea versiunii online a jocului poate fi o modalitate excelentă de a te pregăti pentru a juca într-un cazino. Mult succes!


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite