Cele două tinere românce luate de viitură, în Italia au fost găsite moarte. Cristian este căutat în continuare

Cele două tinere românce luate de viitură, în Italia au fost găsite moarte. Cristian este căutat în continuare

Patrizia şi Bianca, cele două tinere românce au fost găsite moarte, după ce au fost luate de apele râului Natisone, în Italia. Cristian, tânărul de 25 de ani, este căutat în continuare de salvatori.

Cei trei tineri români, luați de viitură în Italia Foto X

Cei trei tineri români, luați de viitură în Italia Foto X

Trupurile fără viață ale celor două tinere se aflau în zona din aval de mica plajă unde cei trei prieteni au fost luaţi de valuri, de-a lungul malurilor aflate la 700-1000 de metri distanţă, sub podul Orsaria.

Cadavrele a doi dintre cei trei tineri dispăruți au fost găsite în apele râului Natisone, după ce viitura i-a copleșit și i-a târât departe, sub podul roman, în Orsaria di Premariacco (Udine), anunță La Repubblica.

Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani care era împreună Bianca Doroş şi Patrizia Cormoş, este în continuare căutat de scafandri.

Cine sunt românii dispăruți

Patrizia Cormos, în vârstă de 20 de ani, era în al doilea an la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine şi locuia împreună cu familia sa în Basaldella di Campoformido.

Bianca Doros , în vârstă de 23 de ani, sosise de câteva zile înainte din România pentru a petrece o perioadă de timp cu părinţii ei, care locuiesc la Udine. Alături de fete se afla iubitul Biancăi, Cristian Casian Molnar, 25 de ani, originar din România, care sosise în Italia cu câteva zile înainte, după un sejur în Austria, la fratele său.

Vineri dimineaţă, Patrizia dăduse un test necesar înainte de a susţine examenul de „Modelare 3D” (era în anul al doilea al cursului de licenţă în „Design interior şi arhitectură” la Academia de Arte Frumoase). Ideea era o excursie în aer liber, o destinaţie cunoscută sub numele de 'Premariacco beach', plaja de pe râul Natisone, sub podul Ponte Romano din Premariacco.

Sub privirile neputincioase ale multor trecători, cei trei au fost înghiţiţi de curent după ce au fost surprinşi de creşterea bruscă a nivelului apei. În momentul în care pompierii au ajuns în zonă, speranţele de a-i intercepta pe cei trei tineri erau deja minime.

Gândurile noastre în aceste ore se îndreaptă către cei trei tineri dispăruţi în râul Natisone, către familiile lor şi către întreaga comunitate din Friuli-Veneţia Giulia, care a fost afectată de vremea rea şi care este îngrijorată pentru ei. Mulţumim celor care lucrează neobosit la operaţiunile de căutare şi de urgenţă. Urmărim toate noutăţile cu cea mai mare atenţie şi profundă compasiune', a scris preşedintele Camerei Deputaţilor, Lorenzo Fontana.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii