Cel puţin 3 persoane au fost rănite de un fulger care a lovit un grup de oameni pe o plajă din Italia

Cel puţin 3 persoane au fost rănite de un fulger care a lovit un grup de oameni pe o plajă din Italia

Momente de panică sâmbătă, puțin după prânz, pe o plajă de la Alba Adriatica, în zona Teramo, Italia, plină de localnici și turiști. Un fulger a lovit un grup de persoane, cel puțin trei dintre ele fiind rănite.

În Italia, un fulger a lovit un grup de persoane aflate pe plajă. Foto Shutterstock.

În Italia, un fulger a lovit un grup de persoane aflate pe plajă. Foto Shutterstock.

Fulgerul a lovit o plajă de lângă Alba Adriatica, în regiunea Abruzzo (centru-est), imediat după prânz, potrivit presei, care a estimat numărul persoanelor rănite între trei și șapte.

Cea mai grav rănită a fost o femeie de 42 de ani. Echipajul de pe ambulanţa care a ajuns la faţa locului s-au chinuit minute în şir să o stabilizeze, aplicându-i masaj cardiac. În cele din urmă, când funcţiile vitale au fost restabilite, ea a fost trasnportată la spitalul din Teramo, informază Corriere della Sera.

O altă femeie în vârstă de 44 de ani și un turist belgian în vârstă de 64 de ani au fost răniți mai ușor.

Incidentul a avut loc pe coasta de sud a orașului Alba, între Piccolo Chalet și Copacabana, şi a cret panică pe plaja destul de aglomerată. Martorii au declarat, de asemenea, că înainte ca fulgerul să lovească, s-a auzit un vuiet puternic.

Departamentul de protecție civilă a avertizat sâmbătă cu privire la condiții meteorologice instabile în centrul Italiei, cu furtuni și „activitate electrică frecventă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA