Cel mai delicios tort de cafea
Ingrediente:
Pentru blat:
5 ouă
150 g făină
120 g zahăr
3-4 linguri cacao
1 plic zahăr vanilat
1 praf de sare
1 linguriţă praf de copt
4 linguri ulei
Pentru crema de cafea:
3 ouă
250 g zahăr
80 g făină
500 ml lapte
1 esenţă de cafea
Pentru crema albă:
750 ml smântână lichidă cu grăsime de 42%
2 plicuri zahăr pudră
Pentru ornat:
1 tabletă de ciocolată neagră
Mod de preparare:
Separi gălbenuşurile de albuşuri. Baţi gălbenuşurile spumă cu 2/3 din zahăr, apoi adaugi şi plicul de zahăr vanilat. Într-un alt vas baţi albuşurile spumă cu praful de sare şi restul de zahăr şi le încorporezi în gălbenuşuri.
Citeşte restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!
Sursa: adevarul.ro