CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest, având alocat un plafon de garantare de 1.701.438.000 lei, a anunţat marţi banca.

'CEC Bank este unul dintre principalii finanţatori din economia României. Cu un portofoliu de peste 12.000 de companii care au apelat la finanţări CEC Bank şi sold al creditelor pe acest segment de peste 12 miliarde de lei, CEC Bank nu este doar o bancă de economii, ci un partener de încredere al companiilor. Suntem aici pentru a sprijini repornirea economiei şi pentru a încuraja dezvoltarea companiilor cu potenţial de creştere', a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank.

Prin programul IMM Invest, IMM-urile pot accesa finanţări pentru activitatea curentă şi pentru investiţii în condiţii avantajoase. Fiecare beneficiar poate cumula finanţări garantate de stat (credite de investiţii şi capital de lucru) în limita plafonului de 10 milioane de lei.

Până la sfârşitul anului, dobânda este subvenţionată de stat, iar comisionul de risc şi comisionului de administrare sunt subvenţionate pe întreaga durată de derulare a finanţării. De asemenea, nu se percep comisioane de rambursare anticipată.

Portalul www.imminvest.ro a fost deschis pentru aplicanţi marţi dimineaţa la ora 9:00, iar după 30 de minute peste 6.200 de utilizatori erau înregistraţi în diferite etape de înscriere în aplicaţie, în timp ce peste 2.600 de aplicanţi finalizaseră cu succes înscrierea, a informat Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală, care oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking şi phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane de lei. AGERPRES


populare
astăzi

1 Oameni buni, vă dăm un sfat / Începând de anul ăsta, fiți pregătiți pentru orice!

2 Așa este în America...

3 VIDEO Imagini care trebuie văzute de la vizita lui Trump jr. în Groenlanda...

4 VIDEO „S-a terminat, Vladimir, nu mai există niciun imperiu. Ești un idiot!”

5 VIDEO Da, sunt ruși „sancționați” și „izolați”, „plângând” la Courchevel, în Franța...