Ceaiul care ne scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima

Ceaiul care ne scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie un secret simplu, dar extrem de eficient pentru menținerea sănătății și prevenirea unor probleme comune. Cojile de la ceapă, adesea aruncate după prepararea mâncării, pot fi transformate într-un ceai miraculos cu beneficii notabile pentru organism.

FOTO: Shutterstock

FOTO: Shutterstock

Potrivit Lidiei Fecioru, cojile de ceapă nu ar trebui să ajungă în coșul de gunoi, ci, dimpotrivă, să fie lăsate la uscat pentru a fi utilizate în prepararea unui ceai sănătos. Această practică simplă poate aduce numeroase beneficii, de la alungarea cârceilor și întărirea mușchilor inimii până la oprirea procesului de îmbătrânire.

Cum se prepară acest ceai minune

Uscarea cojilor de ceapă: După ce gătiți, păstrați cojile de ceapă, inclusiv cele de usturoi, și lăsați-le să se usuce. Puteți să le așezați într-un săculeț sau într-un recipient într-un loc uscat.

Pregătirea ceaiului: Cojile uscate pot fi sfărâmate și păstrate într-un borcan. Când doriți să preparați ceaiul, adăugați o cantitate mică de coji de ceapă într-o ceașcă.

Infuzarea cojilor de ceapă: Turnați apă fierbinte peste cojile de ceapă și lăsați-le să infuzeze timp de 5-10 minute. Puteți adăuga, dacă doriți, și alte ingrediente, cum ar fi miere sau lămâie, pentru a îmbunătăți gustul.

Cât trebuie consumat: Lidia Fecioru recomandă consumul a cel puțin o cană de ceai de coji de ceapă în fiecare zi pentru a beneficia de proprietățile sale terapeutice.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe asta ați citit-o?

2 Putin: „NATO a decis să intre în război cu Rusia” / Textul integral al declarației președintelui rus. Este România amenințată?

3 De citit...

4 VIDEO Pe cerul Spaniei, chiar înainte de inundațiile devastatoare

5 Frate, ce țară e asta? / Economist rus: Pentru unele familii sărace din Rusia, bărbații sunt mai prețioși morți decât vii