Cea mai frumoasă fată din UK este o româncă de 14 ani

Cea mai frumoasă fată din UK este o româncă de 14 ani

Rebecca Tentea, o adolescentă de origine română, care locuiește cu familia în Wembley, a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie la categoria 13-15 ani. Anul viitor, tânăra va reprezenta UK într-o competiție globală de frumusețe în Statele Unite ale Americii.

Rebecca Tentea într-o rochie roz cu o coroană

Rebecca Tentea câștigat a titlul de Junior Teen Diamond United Kingdom Foto Facebook

Rebecca are 14 ani și s-a născut la Filiași, în județul Dolj. Familia ei a emigrat în Marea Britanie, când ea avea doar 4 ani. Familia s-a stabilit în Wembley în 2013, iar fata și-a început cariera de model, dar fără a neglija educația.

Fata a pășit în lumea modellingului în urmă cu șase ani, iar până acum câștigătorea titlului de frumusețe a urcat pe marile scene de modă din Londra și România. În prezent, ea este imaginea brandurilor Ethnicroyals și Girls4Girls, fiind apreciată pentru stilul său elegant și rafinat.

La începutul acestui an, Rebecca a fost desemnată cea mai frumoasă britanică la categoria 13-15 ani din zona Middlesex, iar recent a câștigat titlul de Junior Teen Diamond United Kingdom.

„Este o mare onoare pentru mine să fiu încoronată ca Junior Teen Diamond în Marea Britanie. Mă pregătesc pentru un an de domnie care mă va duce să concurez, anul viitor, la Los Angeles, iar acum aspir să devin Junior Teen Global Icon, în America", a spus Rebecca Tentea pentru pagina Anunțul UK.

Tânăra avansează în cariera de model în Marea Britanie, dar acesta nu este singurul ei drum profesional. Continuă studiile, urmând sfaturile părinților săi, obținând rezultate foarte bune la învățătură. Tânăra a dat dovadă și de o înclinare muzicală, fiind recunoscută pentru abilitățile sale de pianistă și cântăreață. Tânăra a și debutat cu un concert la House of Icons din Londra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Imaginea este de astăzi...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Tipul de femeie care este ca un drog pentru bărbați. Ce spun studiile despre adevărata lege a atracției între bărbat și femeie

4 Moment penibil pentru Putin. Dictatorul rus s-a bâlbâit încercând să pronunțe numele lui Erdogan, la summitul BRICS

5 „E de la țară” / Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru