Cea mai bună rețetă de pască pentru masa de Paște. A fost apreciată de cei mai mari specialiști
Masa de Paște este una dintre cele mai importante, gospodinele având grijă mereu să fie de toate, pentru a se bucura de sărbători alături de familie și invitați. Un preparat nelipsit este pasca, pe care foarte multe femei încă o prepară în casă, chiar dacă se găsește și la magazin, gata preparată.
Pasca de Paste FOTO Shutterstock
Adevărul este că, atunci când vine vorba despre produse tradiționale, cozonaci sau prăjituri de casă, cele din comerț nu se vor putea compara niciodată cu cele preparate de mamele sau bunicile noastre, așa cum o făceau dintotdeauna, după rețete păstrate, la rândul lor, de la mamele sau bunicile lor.
Și pentru că mai sunt câteva zile până când majoritatea gospodinelor vor începe pregătirile pentru masa de Paște, o rețetă de pască, pe care marii bucătari o considră excepționale, e binevenită.
A fost considerată cea mai bună pască din lume
Pe masa de Paște cozonacul, pasca sau drobul sunt doar o parte dintre mâncărurile specifice acestei sărbători. Gospodinele care dedică timp preparării mâncărurilor în propria bucătărie pot încerca rețeta care le va ajuta să pregătească cea mai bună pască de până acum, potrivit cookanadplay.
Pasca din aluat de cozonac și umplutură de brânză îți va garanta o masă de Paște de neuitat. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie:
500 g făină
20 g drojdie proaspătă
150 g zahăr,
coajă rasă de lămâie
3 gălbenușuri
200 ml lapte călduț
150 g unt
un praf de sare
2 lingurițe esență de rom
Umplutura
1 kg brânză de vaci proaspătă
4 albușuri
3 linguri de griș
Citește continuarea pe Click!.ro și află restul ingredientelor și metoda de preparare a celui mai bun prepara de pe masa de Paște.
Sursa: adevarul.ro