Ce urmează pentru Irina Begu și Ana Bogdan, performerele zilei la Roland Garros. Culoar excelent vs meci infernal

Ce urmează pentru Irina Begu și Ana Bogdan, performerele zilei la Roland Garros. Culoar excelent vs meci infernal

Irina Begu și Ana Bogdan, autoarele unor meciuri perfecte în turul II la Roland Garros, și-au aflat adversarele pe care le vor întâlni în tentativa de a ajunge în optimile de finală. Irina Begu aare prima șansă în duelul cu Varvara Gracheva, în timp ce Ana Bogdan va avea o dispută foarte grea, în compania Elinei Svitolina.

Ana Bogdan va repeta meciul cu Svitolina, după victoria României cu Ucraina,. Foto Facebook

Ana Bogdan va repeta meciul cu Svitolina, după victoria României cu Ucraina,. Foto Facebook

Irina Begu s-a calificat, joi seara, în runda a treia la French Open după ce a dispus de cehoaica Linda Noskova, cu 6-4, 6-1. Jucătoarea de 33 ani (127 WTA), care a atins optimile la Roland Garros în 2016 și 2022, se va bate în turul III cu Varvara Gracheva (88 WTA). Rusoaica de 23 de ani, care reprezintă Franța, are șansa a doua în fața româncei, susțin specialiștii.

Victoria Irinei e cotată de bookmakeri cu 1,5, în contextul în care are rezultate mult mai bune pe zgură și a arătat o formă excelentă după revenirea după accidentare. Culoarul prins de Irina Begu este extrem de favorabil. Dacă reușește să treacă de Gracheva, ea va întâlni în optimi învingătoarea din duelul Peyton Stearns - Mirra Andreeva.

Ana Bogdan o reîntâlnește pe Svitolina

Pentru Ana Bogdan, cea care a trecut în turul secund de favorita numărul 20, Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4, 6-4, lucrurile stau diferit. Ajunsă pentru a doua oară în carieră în turul 3 la Roland Garros, prahoveanca o va înfrunta pe Elina Svitolina, cap de serie nr. 15, care a trecut astăzi de Diane Parry, scor 6-4, 7-6 (3).

Deși e văzută ca outsideră, Ana are de partea sa un ascendent moral: în aprilie, în Billie Jean King Cup, românca se impunea după un meci pe muchie de cuțit, de aproape 3 ore, scor 6-4, 4-6, 6-3, partidă în care naționala noastră s-a calificat la turneul final al competiției în dauna Ucraniei.

Ambele jucătoare ale noastre au meciurile programate sâmbătă, în jurul orei 12.00, dar programul poate suferi modificări în funcție de evoluția vremii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii