Ce titulatură ar putea primi Meghan Markle în cazul pierderii titlului de ducesă de Sussex

Ce titulatură ar putea primi Meghan Markle în cazul pierderii titlului de ducesă de Sussex

Experții regali din Marea Britanie și-au dat cu părerea despre o posibilă peirdere a titlului de ducesă de Sussex a frumoasei Meghan Markle, soția prințului Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle. Foto Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle. Foto Getty Images

Ingrid Seward, redactorul șef al Majesty Magazine, a declarat că este puțin probabil ca Meghan, în vârstă de 42 de ani, și Prințul Harry , în vârstă de 39 de ani, să fie privați de titlurile lor regale de către Regele Charles al III-lea, chiar dacă cei doi au renunțat la îndatoririle regale în 2020 și s-au mutat în California cu cei doi copii.

Cu toate acestea, Meghan Markle , soția Prințului Harry, ar putea rămâne cu titulatura de „Prințesa Henry” dacă își va pierde titlul de Ducesă de Sussex, potrivit experților regali.

Nu cred că se va întâmpla nimic pentru că dacă își pierd titlurile, Harry este încă un prinț, iar Meghan, în loc să fie ducesa de Sussex, ar fi prințesa Hanry”, a spus Ingrid Seward.

Prințul Harry s-a născut sub numele de Prințul Henry Charles Albert David, dar este cunoscut sub numele de Harry. Astfel, dacă Meghan și-ar pierde titlul de Ducesă de Sussex, ea ar fi numită Prințesa Henry, deoarece este tradiția regală ca o prințesă să ia un titlu oficial cu numele soțului ei.

Aceeași regulă se aplică pentru Kate Middleton, potrivit The Mirror , care a fost cunoscută ca Prințesa William - dar este menționată ca „Prințesa de Wales” sau „Ducesa de Cambridge”, după căsătoria cu Prințul William în 2011.

Aceste informații vin în contextul în care scriitorul regal Tom Quinn a susținut, recent, că regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și William, în vârstă de 41 de ani, “au avut discuții lungi despre privarea cuplului de titlurile lor regale”. Cu toate acestea, el nu crede că regele și moștenitorul său vor face acest pas.

William și tatăl său știu că și fără titlurile lor regale, Meghan și Harry ar continua să călătorească prin lume ca și cum ar fi membri ai familiei regale și majoritatea oamenilor din lume îi vor primi în continuare”, a afirmat Tom Quinn.

Criticii i-au acuzat pe Meghan și Harry că au parte de toate privilegii pe care le oferă legătura lor cu coroana Regatului Unit prin titluri, în timp ce ei nu participă la niciun eveniment l Casei Regale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii