Ce șanse are căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: un numerelog celebru a dezvăluit adevărul

Ce șanse are căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: un numerelog celebru a dezvăluit adevărul

Nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a ținut toată România cu ochii lipiți de știri. La doar câteva zile de la marele eveniment, o mulțime de numerologi au speculat pe marginea viitorului celor doi.

foto Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Cât va rezista relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță FOTO Ahrivă

Click! a discutat cu numerologul Cristian Terran și am aflat secrete importante despre dinamica relației celor doi. Ce anume ar putea duce la o ruptură, vă lăsăm pe voi să aflați!

Întrebat despre viitorul relației dintre vedeta internațională Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, Cristian Terran a explicat că dezvoltarea și rezistența unui cuplu sunt bazate pe sarcini persoanle și elemente karmice din viața trecută.

Valeriu Gheorghiță are o sarcină socială personală 6. Acești oameni trebuie să devină exemple pentru cei din jur când vine vorba despre standardul în relațiile cu familia, dar în special cu partenerul. Ideal ar fi să rezolve amiabil situația unui eventual divorț, nu au voie să înșele sub nicio formă și să sprijine acțiunile și interesele familiei, soției, punându-le înaintea intereselor proprii.

Monica – sarcina socială personală 5. Acești oameni pot alege orice domeniu de activitate dar este nevoie să devină maeștri în ceea ce au ales, indiferent că vorbim despre aplicare la scară mare sau mică a domeniului de activitate. Stilul de viață etic, moral trebuie indus și celor din jur. Relația cu tatăl și cu bărbații din neam trebuie să fie impecabilă.

Sarcina socială generală a cuplului 11. Scopul principal al acestui parteneriat este ca cei doi să învețe să își gestioneze puterea, emoțiile, sentimentele și să le îndrepte către o direcție pozitivă în societate! Acești oameni au capacitatea de a-și apăra valorile, credințele, familia dar este nevoie să învețe să folosească forța pentru a se apăra, nu pentru a ataca!”, a explicat numerologul.

Articolul integral pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple”

2 Când candidezi doar la prostie, nu la președinție...

3 VIDEO O simplă povestioară din Ucraina...

4 Așa o fi?

5 Fosta judecătoare de la CCR Simona-Maya Teodoroiu a murit la doar 55 de ani