Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

Artista Diana Matei a dezvăluit în cadrul unei emisiunii ce salariu are aceasta în cadrul Ministerului Apărării Naționale, unde lucrează de foarte mulți ani.

Artista Diana Matei

Diana Matei a mărturisit câți bani câștigă la jobul ei din cadrul MAPN. Foto: Arhivă Adevărul

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, artista este cea care gestionează veniturile și cheltuielile familiei.

Cântăreața de muzică de petrecere a vorbit despre salariul pe care îl are la Ministerul Apărării Naționale . Aceasta a mărturisit că lucrează de peste 18 ani și salariul ei poate diferenția de la lună la lună, datorită sporurilor pe care le primește.

Chiar dacă a luat în considerare părerea părinților, vedeta a fost cea care a ales în cele din urmă să se angajeze în armată. Ea a declarat: „Lucrez de 18 ani în armată. Sunt angajată la Ansamblul Artistic al Armatei, sunt civil, nu sunt cadru militar”.

Artista nu ocupă o funcție administrativă în cadrul MAPN, ea contribuie la organizarea programelor artistice și susține spectacole pentru oficialități, având un rol important în cadrul evenimentelor de protocol ale armatei. În ciuda programului încărcat din cadrul Ansamblului Artistic al Armatei, artista își dedică timp și propriului proiect muzical, obținând succes atât pe scenă, cât și la evenimente oficiale.

Artista a explicat că venitul său este variabil, fiind influențat atât de activitatea curentă, cât și de proiectele speciale. Denise Rifai a întrebat-o pe invitata sa, Diana Matei, care este salariul pe care îl încasează lunar în cadrul Ministerului Apărării, însă aceasta a preferat să nu divulge informația.

Ea a declarat: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am. Cred că undeva la 8.600 de RON, ceva de genul acesta. Și sunt sporuri, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe care… fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul.”

Cântăreața a mai precizat: „Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități.”

Diana Matei a mai adăugat că nu a câștigat niciodată sunt de 50.000 de euro în două zile, precum s-a speculat în presă. Totodată, aceasta a ținut să precizeze faptul că și-a construit casa mult dorită după vârsta de 30 de ani de muncă.

„Nu am câștigat niciodată 50.000 de euro într-un weekend. Nici nu pot spune că se poate trăi regește din muzică. Diana Matei, după 30 de ani de muncă, abia acum s-a mutat într-o casă cu soțul și cu copilul ei. O casă la care am visat foarte mulți ani și pe care am construit-o cu greu, cu foarte multă muncă. Nu cred că se câștigă regește, ci cred că se câștigă normal din muzică. (…) Eu împart banii acasă la mine. Eu fac plățile și absolut tot. Soțul meu nu este interesat decât pentru niște bani de motorină și pentru plățile pe care le are de făcut în ziua respectivă”, a mai spus artista.

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România și susține numeroase concerte alături de Taraful Cleante. Are 43 de ani și s-a născut în localitatea Măneciu, la poalele Muntelui Ciucaș. A urmat cursurile la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar mai apoi a continuat să studieze la Universitatea Națională de Muzică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

3 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

4 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

5 Surpriză de proporții! / Un expert în rachete nord-coreean a ajutat armata Rusiei să-şi sincronizeze atacurile