Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a murit Silviu Prigoană. Momentul în care i s-a făcut rău
Omul de afaceri Silviu Prigoană a murit subit marți, 12 noiembrie, într-un restaurant din Bran, după ce i s-a făcut rău la masă. Administratorul localului a sunat imediat la 112, iar echipajele de salvare l-au resuscitat timp de aproape o oră, dar fără succes.
Prigoană a fost resuscitat timp de aproape o oră FOTO Arhivă
Silviu Prigoană a ajuns la un restaurant din Bran în jurul orei 14. Era însoțit de câteva cunoștințe. Martorii spun că i s-a făcut rău înainte să primească mâncarea. Ar fi început să tușească, apoi și-a pierdut cunoștința.
„Domnul Silviu Prigoană, client de-al nostru fidel, era săptămânal la noi la masă. Dânsul a sosit la masă, după câteva minute i s-a făcut rău, am sunat la 112, ambulanța a ajuns destul de repede”, a declarat Bogdan Pascu, administratorul restaurantului, citat de Știrile ProTV.
Serviciul de ambulanță a comunicat că bărbatul de 60 de ani a făcut stop cardiorespirator, fără a da alte detalii. Poliția face cercetări la fața locului, sub coordonarea unui procuror. Trupul lui Silviu Prigoană a fost transportat la serviciul de medicină legală , unde va avea loc, probabil, necropsia care va stabili cauza decesului.
A fost resuscitat aproape o oră
Omul de afaceri Silviu Prigoană a murit marți, 12 noiembrie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la masă, împreună cu alte trei persoane. Acesta a fost resuscitat timp de 50 de minute.
Autoritățile neagă suspiciunea că s-ar fi înecat cu mâncare. „Nu avem această suspiciune. Colegii l-au găsit în stop cardio-respirator. Se vor face analize, anchete, și probabil se va stabili ulterior. Deocamdată noi nu ne putem pronunța că a fost înecat cu mâncare. Colegii au spus că era în stop cardio-respirator. Nu vă putem confirma că s-a înecat cu mâncare, nu.”, a transmis ISU Brașov.
Sursa: adevarul.ro