Ce rute ocolitoare ai la dispoziție pentru a evita Valea Oltului, închisă pentru lucrări. Cât durează ocolul

Ce rute ocolitoare ai la dispoziție pentru a evita Valea Oltului, închisă pentru lucrări. Cât durează ocolul

Circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei, dar șoferii trebuie să știe că aua dispoziție rute alternative spectaculoase.

Valea Oltului văzut din drona. Foto Arhiva

Valea Oltului văzut din drona. Foto Arhiva


Lucrările fac parte din lotul pentru autostrada Sibiu - Piteşti , a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.
Circulația pe DN 7 între Boița (Sibiu) și Brezoi (Vâlcea), pe Valea Oltului se va închide.


Publicația Turnul Sfatului prezintă 4 rute alternative pentru șoferi. Ocolul va fi de cel puțin 2 ore de mers.

Un drum pe Valea Oltului între Sibiu și Rm. Vâlcea, care are 100 de kilometri, se parcurge, circulând regulamentar, în funcție de trafic, în aproximativ 2 ore.


Transfăgărășan, drumul „cel mai scurt” Cea mai scurtă variantă ocolitoare, ca distanță și timp, este în mod surprinzător Transfăgărășanul.


Transalpina este o altă variantă pentru folosirea Transalpinei până la Obârșia Lotrului, apoi schimbarea traseului spre Brezoi, oraș aflat în afara lucrărilor anunțate pe Valea Oltului. De aici, mai departe spre Rm. Vâlcea.


Acest traseu are 256 km și un timp de 4 ore și jumătate. Starea drumului între Brezoi și Obârșia Lotrului ar putea crea probleme șoferilor.

Închiderea DN7 în plin sezon al vacanţelor are loc exact când Sibiul are „cei mai mulţi turişti străini, grupuri şi individuali”, spune Simina Manea, directorul executiv al Asociaţiei Judeţene de Turism (AJTS).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii