„Ce fel de interlop sunt eu, dacă voi vă speriați de mine doar patru luni?! Vreau doi ani!” / Un vasluian s-a simțit jignit pentru că a primit o pedeapsă prea mică

„Ce fel de interlop sunt eu, dacă voi vă speriați de mine doar patru luni?! Vreau doi ani!” / Un vasluian s-a simțit jignit pentru că a primit o pedeapsă prea mică

Un interlop din Vaslui, implicat într-un scandal local, a avut o cerere mai puțin obișnuită la adresa instanței. După ce Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție care îi interzice să se apropie timp de patru luni de un om de afaceri și de familia acestuia, individul a solicitat public extinderea perioadei de interdicție.

Într-o postare pe TikTok, interlopul a lansat o ironie directă la adresa instanței: „Vreau doi ani, domnule judecător care nu vă place Adrian Minune. Ce fel de interlop sunt eu, dacă voi vă speriați de mine doar patru luni?! Vreau de acuma încă doi ani!”, a spus acesta, conform Adevărul.

Incidentul care a declanșat decizia instanței a avut loc pe 6 septembrie, când patronul unui local din Vaslui l-a dat jos de pe scenă pe cântărețul Adrian Minune. Manelistul, deși fusese plătit să cânte, a început să dea dedicații interlopilor din oraș, ceea ce a stârnit nemulțumirea patronului. Acțiunea sa i-a iritat pe „frații dinamită”, respectiv Ionuț Moșailov și prietenul său, Alis Gentimir, care l-au amenințat pe omul de afaceri.

În urma acestei situații tensionate, acesta a cerut protecția autorităților. Judecătoria Vaslui a reacționat prin emiterea unui ordin de protecție împotriva celui mai vehement dintre interlopi, Alis Gentimir, interzicându-i să se apropie sau să ia legătura cu omul de afaceri și familia sa timp de patru luni.

Cu toate acestea, Gentimir nu s-a mulțumit cu această hotărâre și a răspuns ironic într-un videoclip postat pe rețelele sociale: „Am fost condamnat, cum ar veni, două luni de protecție, să nu mă mai apropii de domnu’… Ce fel de interlop sunt eu, dacă voi vă speriați de mine doar două luni?! Vreau de acuma încă doi ani. Vreau doi ani să nu-l mai văd deloc. Vreau doi ani, domnule judecător care nu vă place Adrian Minune. Mi-ați dat două luni, trebuia să-mi dați doi ani. Ori se sperie, ori nu se mai sperie. Ce două luni?! Gata! Mai dați-mi doi ani!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

3 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

4 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

5 Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...