Ce fac cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cu ingredientele rămase de la MasterChef
Cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, folosesc alimentele rămase după ce concurenţii îşi termină probele pentru a se „duela” pentru premiul Ceapa de Aur.
Cei trei chefi devin concurenţi şi se întrec pentru Ceapa de Aur. Foto arhivă
După ce concurenţii de la show-ul culinar MasterChef îşi încheie probele, cei trei membri ai juriului se transformă ei înşişi în concurenţi şi, folosind resturile de alimente, se întrec în a crea diverse preparate.
„MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol , care s-a alăturat recent acestui proiect.
La cea mai recentă ediţie, Ionuț Rusu și George Tănase, cei doi invitaţi ai emisiunii, au avut greaua misiune de decide care dintre chefi primeşte premiul „Ceapa de Aur”, după ce au gustat din delicioasele preparate pregătite de aceştia.
Astfel, ei au avut de ales dintre supa de pește în stil asiatic pregătită de Sorin Bontea, ceviche de pește pregătit de Florin Dumitrescu și gulașul de pește al lui Cătălin Scărlătescu . După ce au testat „opere culinare” create din ingredientele rămase de la concurenţi, invitații ecestei ediţii au decernat „Ceapa de Aur” lui Sorin Bontea .
Show-ul TV „MasterChef” a revenit în forţă cu un nou sezon, odată cu întoarcerea celor trei juraţi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care de-a lungul timpului au ceriti inimile spectatorilor.
Sursa: adevarul.ro