Ce crede Dan Bittman despre femeile care își fac operații estetice: „Sunt direct”

Ce crede Dan Bittman despre femeile care își fac operații estetice: „Sunt direct”

Dan Bittman este foarte sincer cu femeile din viața lui, cărora le spune frac ce-i place și ce nu, chiar dacă uneori primește și „muștruluieli” pentru părerile sale fără menajamente.

 Dan Bittman. FOTO Facebook Dan Bittman

Dan Bittman. FOTO Facebook Dan Bittman

Mărturisirea a fost făcută de artist într-un interviu pentru cancan.ro , cu prilejul deschiderii restaurantului bunei sale amice Ramona Bădescu.

Artistul a explicat ce crede despre femeile care își fac operații estetice repetate.

„Totul este să nu exagerați, unele femei nu știu când să se oprească și merg mai departe, și mai departe. Eu știu că este foarte tentant și este normal ca o femeie să își dorească să arate bine în orice situație și la orice vârstă. Respect! Trebuie doar să aibă grijă ce chirurg plastician își alege”, a spus Fan Bittman.

„Sunt slab de refuz, nu pot să refuz”

Întrebat de Cancan dacă ar refuza o domnișoară voluptoasă, operată, cu ceva mai multe intervenții la activ, artistul a răspuns:

„Niciodată, cum să refuz?! Sunt slab de refuz, nu pot să refuz, dimpotrivă, dar i-aș spune părerea mea”.

A explicat că este obișnuit să-și spună frac punctul de vedere, chiar și cu riscul de a o supăra pe cea căreia îi oferă părerea sa.

„S-a întâmplat. Am primit muștruluieli, bineînțeles că nicio doamnă, nicio domnișoară nu este foarte fericită când primește mici înțepături din partea unui bărbat, dar sunt direct”, a adăugat cântărețul.

Amintim că, anul trecut, Dan Bittman a dezvăluit că, pentru el, căsătoria nu a fost niciodată o prioritate , deși a avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai lui.

Aristul mărturisea atunci, la Antena Stars, că a fost la un pas de a se căsători, însă apoi și-a dat seama că nu este o decizie bună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Foarte interesante amănunte...

3 Operațiunea secretă care va schimba lumea

4 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

5 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”