Ce calcule se fac în presa belgiană/„Nu vă obosiți să-i întrebați pe jucătorii și antrenorii români și slovaci”

Ce calcule se fac în presa belgiană/„Nu vă obosiți să-i întrebați pe jucătorii și antrenorii români și slovaci”

„Alături de Ucraina-Belgia, va trebui să fim cu ochii pe Slovacia-România, care are loc la aceeași oră la Frankfurt pe Main. Să nu fiți surprinși dacă golurile nu vor curge”, scrie publicația belgiană Wallfoot.be.

Meciul dintre Slovacia și România are loc de la ora 19.00, în direct pe PRO TV.

Rezultatele finale ale grupelor pentru Euro 2024 încep să apară, iar un lucru este deja sigur: terminarea pe locul al treilea în grupă cu 4 puncte va fi suficientă pentru a fi una dintre cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea și, prin urmare, pentru a se califica în optimi, scrie site-ul belgian.

Publicația atrage atenția asupra implicațiilor asupra Belgiei pe care le poate avea partida de la Frankfurt.

„Nu vă obosiți să-i întrebați pe jucătorii și antrenorii români și slovaci. Niciunul dintre ei nu va recunoaște că va fi în mintea tuturor, dacă nu la lovitura de start, atunci cel puțin în timpul meciului, dacă nimic nu se schimbă.

Pe partea belgiană, acest lucru ar putea avea o influență uriașă. Dacă nu se schimbă nimic pentru Slovacia-România, Ucraina va trebui să-și asume riscuri pentru a evita să ajungă pe ultimul loc. Asta înseamnă un adversar mai periculos, dar și mai multe deschideri pe contraatac, iar noi știm că Diavolilor le place asta”.

Pe final, jurnaliștii belgieni atrag atenția asupra unui risc major.

„Dacă scorul rămâne egal prea mult timp, Belgia va fi pe marginea prăpastiei: un singur gol ucrainean și vom fi pe ultimul loc (în timp ce o victorie a Slovaciei ne va garanta locul al treilea, grație victoriei noastre în fața României)


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii