Ce a scris pe Facebook sora lui Babasha după ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Voi ce ați realizat în viață?”

Ce a scris pe Facebook sora lui Babasha după ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Voi ce ați realizat în viață?”

Actriță la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău și sora lui Babasha, cântărețul huiduit la concertul Coldplay, Bianca Babașa a scris pe pagina sa de Facebook o postare specială despre cum ea și fratele său au muncit de mici pentru a reuși în viață și despre reacțiile de la concert.

Bianca și Vlad Babașa FOTO Facebook/Bianca Babasa

Bianca și Vlad Babașa FOTO Facebook/Bianca Babasa

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este originar din Bacău și la ora actuală este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. Acesta a stârnit controverse după ce a fost invitat să cânte la concertul Coldplay de la București, în seara zilei de 12 iunie, în fața a 50.000 de spectatori.

Cântărețul huiduit la concertul Coldplay, Babasha, este originar din Bacău și s-a făcut remarcat pe platformele de streaming audio prin popularitatea sa în creștere. Vlad Babașa este numele real al cântărețului de manele invitat de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, pe scenă. Acesta a cântat o piesă lentă , în timp ce publicul îl fluiera și huiduia.

Chris Martin l-a prezentat publicului ca pe „noul meu prieten român”, încurajându-l în ciuda reacțiilor mixte din partea auditoriului.

”Credeți ca tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care sa facă față rasismului, discriminării și urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva... Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic. De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate”, a scris Bianca Babașa pe pagina sa de Facebook.

”Ați întărit reputația proastă pe care o avem în Europa”

Și tot aceasta a ținut să vorbească și despre cât de mult a muncit fratele său pentru a reuși.

”Vlad Babașa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de i ubirea pentru muzică , de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor. A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun. Eu și fratele meu nu luptăm cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu. Voi ce ați realizat în viață? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce va ghidați? Eu înțeleg ca nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputația proastă pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți”, a mai spus Bianca Babașa, sora lui Vlad Babașa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii