Ce a fost și ce-a ajuns: Gigi Becali tremură pentru playoff: „4 echipe sunt deja calificate, nu le mai scoate nimeni”

Ce a fost și ce-a ajuns: Gigi Becali tremură pentru playoff: „4 echipe sunt deja calificate, nu le mai scoate nimeni”

Dacă în anii trecuți Gigi Becali se bătea cu pumnul în piept că titlul e al FCSB indiferent de locul pe care se afla echipa, discursul patronului campioanei s-a schimbat total în acest sezon. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că se teme prinderea playoffului, FCSB având 10 puncte după 9 meciuri, 5 sub Petrolul, ocupanta locului 6.

Gigi Becali, discurs temător în privința FCSB: Foto Sportpictures

Gigi Becali, discurs temător în privința FCSB: Foto Sportpictures

În cupele europene lucrurile merg bine pentru campioană, dar nu și în Superliga. FCSB nu se regăsește în sezonul pe care l-a început ca deținătoare a trofeului, câștigând numai două dintre cele 9 meciuri jucate în acest campionat, ratând succesul cu Petrolul în prelungiri (1-1). Chiar dacă echipa sa mai are de jucat 21 de meciuri în sezonul regulat, Gigi Becali se declară îngrijorat.

Plyoff-ul, în pericol pentru FCSB

„Normal, cum să nu mă îngrijoreze ? Este în pericol playoff-ul! Avem 10 puncte, suntem în pericol. Cum adică să fie glumă? De ce, cum să fie glumă? Ce dacă mai sunt multe meciuri? Și ce?”, a întrebat Becali în intervenția de la DigiSport. „Locurile 1-2-3-4 sunt ocupate. Patru poziții sunt ocupate de U Cluj, Oțelul, CFR și Universitatea Craiova. Eu spun ce nu mai poate fi scos, cine e clar în playoff. Dinamo nu e. Eu spun cine cred eu că e la ora asta în play-off: Universitatea Craiova, CFR, Oțelul și U Cluj. Și Dinamo poate fi, dar nu 100%.

Așa că Dinamo și Petrolul trebuie scoase de acolo. Noi trebuie să scoatem pe Dinamo. Are 16 puncte, Petrolul 15, nu e ușor. Eu trebuie să scot de acolo Dinamo sau Petrolul”, a declarat Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban