Ce a ajuns să spună antrenorul lui Rangers despre Ianis Hagi, după ce în vară îl trimitea la „plimbare”

Ce a ajuns să spună antrenorul lui Rangers despre Ianis Hagi, după ce în vară îl trimitea la „plimbare”

Înaintea meciului de astăzi cu Kilmarnock, Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a vorbit și despre absențele din lot. Una dintre este Ianis Hagi, care a primit cartonașul roșu la primul meci după ce a fost reprimit în lot, cu St. Johnstone, scor 2-0.

Philippe Clement și-a schimbat atitudinea față de Ianis Hagi. Foto Pofimedia

Philippe Clement și-a schimbat atitudinea față de Ianis Hagi. Foto Pofimedia

Antrenorul belgian și-a schimbat discursul despre Ianis Hagi în numai două luni. La finalul verii, Philippe Clement spunea tranșant: "A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui. I-am spus că nu îl vedem numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami".

Acum, la doar două luni după ce-l trimitea la plimbare pe mijlocașul tricolor, tehnicianul a declarat la conferința de presă că regretă că nu-l poate folosi pe internaționalul român: "Ianis Hagi este suspendat și e păcat de acest lucru".

Ianis Hagi revine la finalul lunii

Ianis este suspendat pentru următoaele două partide, cele cu Kilmarnock și St. Mirren. Va putea reveni pe teren cu Aberdeen, pe 30 octombrie. Cei de la Rangers, care l-a trimis să joace la echipa a doua a clubului și l-au reprimit abia după ce românul a renunțat la bani, au comentat și faptul că Hagi a jucat la națională.

”A fost o pauză internațională pozitivă pentru Ianis Hagi și România, care și-au consolidat poziția de lider în Grupa C2 după cele două victorii din UEFA Nations League. Jucătorul lui Rangers și-a adus contribuția venind de pe bancă în ambele meciuri: a evoluat 20 de minute în victoria 3-0 din deplasare cu Cipru, apoi a fost introdus pe final în succesul 2-1 cu Lituania”, au notat cei de la Rangers.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

2 17 octombrie, a doua cea mai sângeroasă zi pentru Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

3 Povestea din spatele uriașului „cimitir” de mașini Tesla. Sute de vehicule electrice zac pline de praf într-un port

4 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

5 Tiffany câștigă 16.000 de lire pe săptămână din sexul cu bătrânii aflați la azil