Cazul Alfred Bulai. Studentă la SNSPA, audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe profesorul universitar (surse)

Cazul Alfred Bulai. Studentă la SNSPA, audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe profesorul universitar (surse)

O studentă la SNSPA este audiată, miercuri, la Secția 2 din Capitală, în calitate de martor în dosarul în care este vizaat profesorul universitar Alfred Bulai.

Noi audieri au loc în Capitală în dosarul care îl vizează pe Alfred Bulai FOTO Arhivă

Noi audieri au loc în Capitală în dosarul care îl vizează pe Alfred Bulai FOTO Arhivă

Potrivit surselor, aceasta ar fi participat la practicile din 2022 și 2023 și se zvonește că ar fi avut o relație personală cu Alfred Bulai.

În același dosar au fost audiați mai mulți martori și persoane vătămate, inclusiv asistenta acestuia , Corina Ioana Benga.

Printre ei se numără, de asemenea, și Cristian Pîrvulescu, decanul Facultății de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA. El a declarat pe 20 august, că nu era la curent cu faptul că o studentă a fost „înfometată în timpul practicii şi că a avut nevoie de asistenţă medicală” și că „este singurul stagiu de practică pe care îl aveam la facultate şi la care nu găsim în momentul de faţă rapoarte”.

De ce este acuzat Alfred Bulai

Sociologul și analistul politic Alfred Bulai, în vârstă de 61 de ani, este acuzat de comportament inadecvat față de studente , după ce le-a cerut să se dezbrace în fața lui în camera unde le oferea feedback academic.

Poliția Capitalei a deschis un dosar penal pentru „folosirea funcției în scop sexual”, iar Alfred Bulai a fost suspendat din toate funcțiile și activitățile didactice la SNSPA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

4 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16

5 Cine mai crede ca SUA n-ar merge până la capăt alături de Israel în orice conflict să se uite peste cifrele astea...