Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre căsătoria cu actrița Doina Teodoru. „O petrecere foarte casual”

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre căsătoria cu actrița Doina Teodoru. „O petrecere foarte casual”

Bucătarul Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ trei ani.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de 3 ani FOTO: arhivă

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de 3 ani FOTO: arhivă

Cătălin Scărlătescu are planuri de căsătorie cu femeia pe care o iubește de trei ani, actrița Doina Teodoru.

Deși cei doi iubiți care au participat la America Express iau în calcul să-și unească destinele, dar încă nu știu când va avea loc evenimentul. Scărlătescu spune însă că are o idee despre cum vrea să arate nunta lui.

„Nu știu, să vedem, când om avea timp. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama naibii e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?! Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea.

Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro .

Doina Teodoru a dezvăluit faptul că nu știa nimic despre chef Cătălin Scărlătescu, înainte de a se îndrăgosti de el. Deși ambii lucrau în televiziune, nu s-au intersectat deloc. Cu toate acestea, actrița spune că mereu a existat o chimie între ei.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere", a povestit actrița conform click.ro.

Între Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Chefi la cuțite” și iubita lui, Doina Teodoru, este o diferență de vârstă de 17 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii