Cât costă amintirile de la nuntă în 2024. Tarifele cerute de fotografii de evenimente au crescut considerabil

Cât costă amintirile de la nuntă în 2024. Tarifele cerute de fotografii de evenimente au crescut considerabil

În ultimii ani, nunțile din România au devenit o adevărată industrie și foarte multe persoane și-au construit mici afaceri în jurul celor mai importante petreceri din viața de cuplu.

Nuntă SURSĂ FOTO Pixaby

Nuntă SURSĂ FOTO Pixaby

Pe lângă locația în care se va desfășura evenimentul și muzică, tinerii îndrăgostiți sunt foarte atenți și când vine vorba despre fotografiile care vor surprinde cele mai importante momente.

Cât costă amintirile în 2024?

Pe piață au apărut foarte mulți fotografi care sunt dispuși să imortalizeze cele mai importante momente de la o nuntă, oferind pachete care mai de care mai atrăgătoare pentru miri. În ultimii ani, tarifele pe care fotografii le solicită au crescut considerabil, direct proporțional cu pretențiile pe care le au mirii.

Andrei Vlad, un tânăr fotograf din Iași, în vârstă de 27 de ani, a vorbit pentru „Adevărul” despre ceea ce își doresc cuplurile în momentul în care apelează la serviciile lui, vorbind și despre prețurile pe care le-au stabilit fotografii în 2024.

Prețurile cresc de la un an la altul. În 2024, pachetele noastre pornesc de la suma de 2200 de euro. În acest pachet este inclus un fotograf și un videograf. Ambii vor fi alături de miri toată ziua: la cununia civilă, cununia religioasă și la petrecere. Totodată, pachetul include și o ședință foto pentru miri. Astfel, la aproximativ o lună după eveniment, clienții primesc de la noi fotografiile editate, un video scurt al nunții dar și un video de aproximativ o oră și jumătate, în care sunt surprinse cele mai importante momente din ziua respectivă. Filmarea se realizează în format 4K și toate materialele sunt predate mirilor pe un stick frumos, personalizat”, a povestit fotograful ieșean.

Tariful poate crește considerabil

În funcție de cerințele clienților, tariful perceput de fotografi poate crește considerabil și poate ajunge chiar și la 4.000 de euro.

Clienții pe care îi avem pot opta pentru foarte multe alte lucruri. Dacă este o nuntă mare, cu mulți invitați, pot opta pentru doi fotografi și doi videografi, deoarece noi suntem patru persoane în echipă. În acest caz, prețul pornește de la 3.000 de euro. Sunt foarte multe persoane care își doresc filmare cu drona, albume foto personalizate, filmare cu macaraua de interior. Toate aceste opțiuni cresc prețul final. Totodată, le oferim posibilitatea de a închiria de la noi cabină foto dar și o cabină foto 360, care este la modă în 2024”, a mai povestit Andrei Vlad.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii