Cât a plătit un bărbat pentru o votcă și o sticlă de cola într-o celebră stațiune din Turcia: „Ca în Dubai”

Cât a plătit un bărbat pentru o votcă și o sticlă de cola într-o celebră stațiune din Turcia: „Ca în Dubai”

Uimit de creșterile abrupte ale prețurilor în una dintre destinațiile sale de vacanță preferate din Turcia , un bărbat și-a exprimat consternarea pe TikTok, unde a mărturisit cât a trebuit să plătească după ce a comandat o votcă și o sticlă de cola.

Marmaris. FOTO Colaj arhivă

Marmaris. FOTO Colaj arhivă

Stațiunea la care a făcut referire bărbatul este Marmaris, care a înregistrat o scădere notabilă a numărului de turiști în acest an. Utilizatorul TikTok și-a împărtășit nu doar experiența legată de nota de plată primită, ci și îngrijorarea cu privire la viitorul celebrei destinații turistice, potrivit Mirror Online .

„Pot merge în Dubai pentru același preț”

Cunoscut ca @marmarislovers pe TikTok, bărbatul, care pare să lucreze în turism, crede că „Marmaris nu va avea turiști în 2025”, argumentând că deja s-a ajuns la costuri prea mari.

El a mărturisit că a plătit pentru o Vodka și o Coca-Cola 15 lire sterline (aproape 18 euro / 90 de lei).

„Este trist să constați asta”

Bărbatul a declarat că a rămas uimit de scumpirile abrupte și a sugerat că această scădere a numărului de turiști ar fi direct legată de costurile în creștere care au afectat turiștii în acest sezon.

„Sezonul acesta a fost atât de liniștit, este trist să constați asta. În 2025 se așteaptă o nouă creștere a prețurilor, de 15 la sută”.

Videoclipul său i-a lăsat pe urmăritori cu gura căscată, mulți arătându-se intrigați de cât de scump a devenit Marmaris.

Unii au mărturisit că au simțit pe propriul buzunar creșterile de prețuri din ultimii ani.

„Sunt aici chiar acum. Cu banii pe care i-am cheltuit aici, aș fi putut face o vacanță de 10 zile în Thailanda”, a adăugat cineva.

„Turcia este cel mai bun loc”

Un britanic a avut o altă părere pe rețelele de socializare, venind cu un contraexemplu: „Mi-ar plăcea să știu unde este această vodcă și cola de 15 lire. Am plătit 5,60 lire sterline pentru două.”

Turcia este cel mai bun loc. Merg de 25 de ani. Uimitor, curat și oamenii nu pot face destul. Respectați țara și oamenii”, a spus altcineva.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 „Putem lansa o lovitură nucleară limitată asupra unei țări NATO fără a declanșa un război total. Americanii mint când spun că garantează protecția ali…

3 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

4 O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

5 „Ușa se deschide cu adevărat” / Pavel Durov a început să ofere „cheile“ Telegram serviciilor de informații franceze