Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere la București. „Se dă cu tot cu Mercedes?”

Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere la București. „Se dă cu tot cu Mercedes?”

Prețurile apartamentelor cresc de la o zi la alta în București și în marile orașe, dar cererea mare face ca proprietarii lor să reușească să le vândă indiferent de preț. Cu toate acestea, mulți au remarcat cu surprindere cât a ajuns să coste un apartament în București.

Prețurile proprietăților imobiliare încep să o ia razna și în București , chiar dacă nu sunt încă la nivelul celor din Cluj sau din Occident. Cu toate acestea, scumpirile sunt evidente, iar tot mai multe apartamente ajung să coste peste 100.000 de euro, deși au o suprafață redusă. Oamenii nu văd cu ochi buni aceste permanente scumpiri. O postare pe un grup de Facebook pe care sunt postate diverse oferte de apartamente din București a stârnit stupoare printre internauți.

Apartament de 2 camere în Vitan - Confort pentru familii mici și cupluri! Comision 0. Locație: Calea Vitan -Mihai Bravu. Caracteristici: Decomandat- pentru că intimitatea e importantă, chiar și când îți cauți șosetele prin casă! Bloc din 1989 construit în vremuri bune, când lucrurile erau făcute să dureze! Centrală proprie pe gaz adio facturi uriașe și bun venit confort termic! Fereastră la baie- pentru că și baia merită o priveliște! Suprafață de 58 mp suficient spațiu pentru a-ți desfășura toate activitățile, de la yoga la maratoane de seriale. Aproape de metrou Mihai Bravu - pentru că timpul tău e prețios și vrei să ajungi rapid oriunde în oraș!”, e prima parte a mesajului postat pe Facebook,.

În continuare, autorul postării enumeră și câteva bonusuri și oferă link în comentarii: „Bonusuri: Vecini de treabă care îți vor împrumuta zahăr și poveșți interesante! Aproape de tot ce contează: magazine, parcuri, transport public și, bineînțeles, cele mai bune covrigării din oraș!

Și tot el a postat și un link cu anunțul care a apărut și pe un cunoscut site de imobiliare, imobiliare.ro.

Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în Bucurețti

Anunțul a stârnit interesul internauților, iar unul dintre ei a întrebat cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în București. „108.900 euro negociabil”, a venit răspunsul.

Preț de apartament într-un bloc nou! Totuși, care este prețul real?”, a întrebat altul. „O singură cale de afla: faceți o ofertă”, i s-a răspuns. „La ce bloc nou ați văzut un preț similar în această zonă?”, întrebat un alt potențial client.

Se dă cu tot cu Mercedes?”, a întrebat intrigat un internaut. „Azi da”, i-a răspuns cu umor autorul postării inițiale.

Și alți membri ai grupului s-au arătat surprinși neplăcut de preț. „2.000 de euro pe metru pătrat și ca să îl renovezi mai bagi că nu pare ultima fiță pentru banii ăia”, a comentat altcineva.

Ovidelu... sub 80 de mii. Altfel pe aici ești subiect de glumă”, l-a „înțepat” alt internaut pe autorul postării.

Cât costă renovarea unui apartament

Nu numai prețurile aprtamentelor au crescut, ci și costurile pentru renovarea unei locuințe. Așa s-a ajuns ca r enovarea unui apartament cu două camere în București sau Cluj, dar și în alte localități importante să coste cât o casă sau cât un apartament în alte orașe. O află zilnic nenumărați români, iar acum a fost rândul Ionelei, după ce s-a interesat pe grupul de Facebook Idei Amenajări cât costă renovarea unei simple locuințe. Oamenii spun că plătesc între 20.000 și 45.000 de euro pentru renovarea unui apartament cu două camere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România