Casa din ”Singur acasă”, scoasă la vânzare. Suma uriașă cerută de proprietar VIDEO

Casa din ”Singur acasă”, scoasă la vânzare. Suma uriașă cerută de proprietar VIDEO

De când a apărut în filmul din anii 1990, casa a fost renovată, iar acum include o seră mare și un teren de baschet de ultimă generație.

Casa în care s-a filmat ”Singur acasă” FOTO: Dawn Mckenna Group

Casa în care s-a filmat ”Singur acasă” FOTO: Dawn Mckenna Group

Casa celebră din filmul ”Singur acasă”, folosită atunci când Kevin McCallister a fost lăsat singur acasă de Crăciun este de vânzare, scrie news.sky.

Conacul cu cinci dormitoare și șase băi din Winnetka, Illinois, a fost scos la vânzare pentru suma impresionantă de 5,25 milioane de dolari.

Este pentru prima dată din 2012 când proprietatea a fost scoasă pe piață, potrivit agenției imobiliare americane Zillow.

De la lansarea filmului clasic din 1990, regizat de Chris Columbus, casa a fost renovată în profunzime.

Postând o prezentare a interioarelor, agenții imobiliari The Dawn Mckenna Group au declarat că actualii proprietari au dublat spațiul de locuit prin adăugarea unei verande mari și au construit un teren de baschet de ultimă generație.

Casa, descrisă de companie ca fiind „una dintre cele mai faimoase case din lume”, are, de asemenea, două camere de zi, o bucătărie mare, un garaj pentru trei mașini și „scara de neuitat” pe care un Macaulay Culkin de 10 ani a coborât pe o sanie.

Anterior, fanii Home Alone au avut șansa de a sta în casă în 2021, când Airbnb a listat proprietatea pentru un sejur exclusiv de o singură noapte.

Proprietăți similare care au fost prezentate în filme sau la televiziune au ajuns, de asemenea, la prețuri amețitoare atunci când au fost scoase la vânzare.

În luna februarie a acestui an, casa din vestul Londrei a legendei muzicale Freddie Mercury a fost scoasă la vânzare pentru oferte de peste 30 de milioane de lire sterline.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite